PS3 a podstawka chłodzaca

ryuuza

New member
odkurzanie - czynnosc pozbywania sie kurzu. nie wiem gdzie znalazles, ze angazuje do tego odkurzacz. chyba, ze jestes jasnowidzem bo angazuje. na wylaczonym pleju a dlaczego nie sprezone powietrze? bo ono dmucha a nie wciaga. w kompie uzywam powietrza ale tam kurz ma gdzie odleciec. tutaj nie. takze odkurzanie albo jak ktos sie boi to usuwani kurzu za pomoca np. pronto-duster z samych wylotow i bedzie cacy :)

pav3l

New member
Bez reklam
odkurzanie - czynnosc pozbywania sie kurzu. nie wiem gdzie znalazles, ze angazuje do tego odkurzacz. chyba, ze jestes jasnowidzem bo angazuje. na wylaczonym pleju a dlaczego nie sprezone powietrze? bo ono dmucha a nie wciaga. w kompie uzywam powietrza ale tam kurz ma gdzie odleciec. tutaj nie. takze odkurzanie albo jak ktos sie boi to usuwani kurzu za pomoca np. pronto-duster z samych wylotow i bedzie cacy :)
....ale o ssso choooozzziiii? :confused:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

GracX

New member
Bez reklam
Jestem fanem miniaturyzacji fatka jest na prawdę sporawa jak tylko wyszła slimka łakomie na nią spoglądałem choć design ma moim zdaniem dużo gorszy.

miałem podpięte obie konsole przez taki sam czas pracy włączone były te same materiały audio-video slimka była wyraźnie cieplejsza sprawdzałem na DOTYK nie żadnymi miernikami itd było czuć wyraźną różnice.tyle moge STWIERDZIĆ.

pozdrawiam

pav3l

New member
Bez reklam
No trzeba przyznać, że ciekawych rzeczy tu się można dowiedzieć, że slimka się bardziej grzeje od fata, dzięki Panowie!

Jak chcesz fotki to zapraszam tutaj:
http://www.hdtv.com.pl/forum/playstation-3/53996-ps3-w-pionie-2.html#post527346

Pozdrawiam,
Ja się dowiedziałem, że nie można odkurzać, bo instrukcja zabrania. Człowiek widzisz, uczy się całe życie... ;)
Szacun,
ze tez ludziskom sie chce....ale galeria! Ten link sporo wyjaśnia....:)

Ostatnia edycja:
Do góry