Pytanie do Jacky-x (użytkownicy 656)
O dzięki za wymiary. Stolik mam 61,5 cm
. Wejdzie, ale chciałem zapytać o ten tv. Do tej chwili wogóle nie myślałem o Samsungu, tylko Panasonic(miałem 42PV80) i koniec. Byłem wczoraj w MM, nie mieli ich jeszcze, ale widziałem inne 50 Samsunga, też wysokie modele(ale i na nieszczęście tylko na nich były wypalone loga stacji canal+). Zapytałem sprzedawcy czy to widzi, powierdził, sprawiał wrazenie, że wie o co chodzi. Na żadnych Panasie nie znależlismy wypolonego logo, a miały podobne przebiegi. Sprzedawca twierdził, że w Samsungach tak się dzieje i bardzo narzekał, że masa idzie na serwis. On nie jest dla mnie autorytetem, ale potwierdził moje dotychczasowe doświadczenia, że Panas to Panas (oczywiście KURO tez
). No i dochodze to pytania: Czy użytkownicy zauważyli coś bardzo niepokojącego w kwestii wypalania, no i czy nowa seria 656 jest zupełnie czymś nowym w wykonaniu Samsunga i oderwał się tym modelem od starszych niekoniecznie udanych modelów (chodzi głównie o awaryjność i wypalanie)?? Czy w tym przypadku niższa cena od Panasa nie odbije się na jakości. "Napaliłem" się na tego Samsunga dlatego pytam.