Jan-Luc napisał:Masz na myśli TV 42PV60?
U mnie obeszło się bez uczenia pilota (model 675)
Funkcja nazywa się ChannelPrev i zaprogramowała się samoczynnie pod klawiszem BACK.
Pilota musiałem uczyć jedynie funkcji GUIDE.
kredek napisał:Nie mam w wykazie przycisków opcji ChannelPrev ani klawisza Back na pilocie 525
Jan-Luc napisał:A ja nie mam klawisza PREV, wychodzi na to, że to ten sam klawisz, ale inaczej nazwany przez producenta.
Dawno Programowałeś, może coś poprawili ostatnio w bazie logitecha odnośnie tego TV![]()
dany napisał:Harmony 525: Jest przycisk Prev i działa, byłem bardzo zaskoczony że TV ma tą funckję. Potwierdzam, funkcja w panelu ustawien pilota nazywa się ChannelPrev.
kredek napisał:To może ktoś by mi wyjaśnił, pokierował jak to ustawić, gdzie znaleźć, bo nijak nie mogę???
kredek napisał:Na pewno W TV SPRAWDZALIŚCIE?
dany napisał:Ja nie mam nic innego poza TV podłączonym do kablówki. No sorki mam jeszcze kino HT855 ale ono nie ma tunera, Prev działa, wersja softu Panasonica 1.02
dany napisał:Nie mam nic innego, antena z kablówki wchodzi bezpośrednio do TV.
Sprzęt jaki mam to;
42pv60eh
sc-ht855 (kino)
Harmony 525
Jedynie co zrobiłem to:
1. Włączyłem program do harmony
2. Zaktualizowałem, program i pilota (bo wyskoczył jakiś komunikat ze jest nowa werjsa), wgrało sie jakieś firmaware czy coś
3. Wyszukałem 42pv60e
4. I to wszystko, gdy wchodzę w "button behaviors", przy przycisku "Prev" mam przypisaną funkcję "ChannelPrev"
5. Działa, od razu pisałem, że jestem zaskoczony, bo właściwie tylko dla tej funkcji byłem bliski wyboru LG
Smartek napisał:W media mozesz dodac swoje ulubione kanaly.
Co do przyciskow - niestety, nie zrozumialem.., ale moze dlatego, ze juz jest dosc pozno, a nie dlatego, ze niezrozumiale to napisales ;-D.
Pzdr.
kredek napisał:No to nie mam pojęcia o co chodzi - ten sam pilot, ten sam TV, robiłem wszystko to samo i... pod TV nie mam w ogóle możliwości wyboru takiej funkcji; zarejestrować też nie mogę, bo na pilocie oryginalnym tego nie ma.:fool: