misiekkb napisał:Kable i terminale sprawdzilem odrazu jak tylko to uslyszalem, ale to nie to, takie objawy sa tylko na filmie(wlasciwym filmie) i jak narazie mam je tylko na Silent Hill i Fast & fourius 3. Nie wiem czego moze byc to winna
Tak zrobię podłacze rodziców dvd do h\k i sprawdze czy dzieje sie to samo. Tylko najgorsze jest to jak zareklamowac takie dvd, bo na sie rpzycina jak narazie tylko na 2 filmach, ktore sa kopiamipolariscon napisał:Także jeśli to możliwe podłącz jakiś inny odtwarzacz i sprawdź swoje filmy na nim.
Pozdrawiam, Paweł
Goliat napisał:.....to może okazać się że dzieci Chińskie(mowa o ampli HK) źle zaprogramowały procesor odpowiedzialny za dekodowanie dźwięku w amplitunerze.
Tak więc serwis wita (jeżeli na innym będzie OKI)
Pozdrawiam.
Dokladnie w H/k jest Zoranpolariscon napisał:Jak reklamowałem swojego lg to gościu z serwisu mówił coś o DRC, i chipie Zoran, może ten sam chip ma twój odtwarzacz HK i to tutaj jest problem?
a to dlatego że być może ten drugi odtwarzacz nie ma problemu z przesyłem cyfrowym (streamingiem) nieraz bywa tak że niektóre koncerty/filmy są nagrywane w dziwnej kompresji (dźwięk) i ampli ma problemy z rozkodowaniem.polariscon napisał:Skoro to wina ampli to dlaczego z innym odtwarzaczem na tych samych kabelkach i tych samych płytach wszystko jest ok?.
Jak reklamowałem swojego lg to gościu z serwisu mówił coś o DRC, i chipie Zoran, może ten sam chip ma twój odtwarzacz HK i to tutaj jest problem?