Mijasz się z prawdą nie pierwszy raz dzisiaj
Dokładnie jesteś tego przykładem
Ja dokaldnie wiem co kupowalem i nie mam problemu z gwarancja z jej zrozumieniem , to Ty cigale piszesz o tym tak jakbys nie kumal podstawowych rzeczy z tej gwarancji..
Nie każdy potrzebuje kabla zasilającego za 3K żeby się poczuć na odpowiednim poziomie....
A moze nie wszystkich jest stac na taki kabel i zazdrosci tym ktorych stac na to . Nie kazdy kupuje wszystko od firmy gdzie ludzie za miske ryzu robia... Jak Ty nie wiesz ze sa takie sieciowki ktore za czlowieka zajmuja sie serwisem wystarczy tylko im przywiesc dany sprzet i wszystko juz zalatwiaja, wlacznie z wgraniem nawet softu jak ktos by nie mial neta lub najzwyczajniej bal sie... tylko jest jeden problem trzeba kupic cos odpowiedniego ....i w odpowiednim sklepie - jesli wiesz co mam na mysli.. nie doliczajac ze np taki sam amplituner w markecie bedzie tanszy niz w tym sklepie o np 100 -200 zl. Tylko kupujac np denona w Hornowskim sklepie, nie musisz gonic na drugi koniec Stolicy zeby zawiesc go do serwisu tylko oddajesz do takiego wlasnie sklepu i oni zalatwiaja za czlowieka wszystko. Widzisz czlowiek cale zycie sie uczy ...a to tylko jedna z wielu takich sieciowek ze tak sie wyraze ktora tak robi... a pisales ze to nie prawda zeby sklepy ingerowaly w serwis... cuda sie zdarzaja...
Z każdym postem moim zdaniem jest coraz z Tobą gorzej
Ja mam takie samo zdanie w stosunku do Twojej osoby..
A kto broni komuś kupować Sony i Panasonic. Możesz kupić panasa za 999 i za 2000

Zresztą to wszystko brednie przykład: wymień tegoroczne modele TV z natywną 100Hz matrycą
Nikt nikomu nie broni dlatego kupuje to co kupuje.
Co stoi na przeszkodzie żeby stała tam wyspa Sony lub Panasa bo nie rozumiem?
To ze inni nie maja na cos takiego kasy...ale to nei zmienia postaci rzeczy ze w sklepie proponuje sie tylko niemalze samsunga lub lg.. i jest na to przyzwolenie, a to juz nie jest do konca uczciwe..
Sony też może tak robić, chyba....