Na tym forum z tego co widziałem, ktoś ma do sprzedania 55 FZ800, na OLX też ktoś ma. Cena prawie identyczna jak LG C8. Nie kupuj Philipsa bo naprawdę będziesz oglądał pustą ścianęOczywiście możesz nie mieć pecha ale z tego co ludzie piszą to mają problemy z serwisem.
Panasonic ma najwierniejszy obraz po wyjęciu z pudełka, a to dla mega atut. Sam kupiłem 65 Cali tylko 1000 zł drożej od LG. Ktoś tu pisał, że nie warto dopłacać.. W ratach to będzie 20 zł miesięcznie a ja mam zauważalnie lepszy TV. Jedyne czego żałuje to brak tego dziwnego systemu z magicznym pilotem ale zadajmy sobie pytanie ile spędzamy wybierając coś?![]()
Gdzie taka oferta?Fajnie, ze ktos ma na sprzedaz FZ800 na OLX. Kosztuje 7800. Ja moge miec POS9002 ponizej 5k. To jest 3 tysiace roznicy. 55B8 mam za ciut powyzej 5k. I miedzy tymi modelami sie tak naprawde zastanawiam. Nie chce wydawac 7 czy 8 tys na TV.
Gdzie taka oferta?![]()
Czyli bez VAtu, faktury, gwarancji, kalibracji.
Witam.
Patrzac na ceny OLEDow dzis postanowilem zmienic swoje Sony 55XE9005 na ktoregos z OLEDow. Zastanawiam sie nad modelami 55B8, 55C8 oraz 55POS9002. Philipsa moge miec ponizej 5k, LG ciut powyzej 5k. Ktory z nich bedzie "najlepszy"? Siedze 2m od TV, korzystam z niego glownie w ciemnym pomieszczeniu, zazwyczaj wieczorami i przy zaslonietych roletach. Tv sluzy mi wylacznie do PS4 Pro, Netflixa i YouTube.
Oczywiście że warto dopłacić do C8, nie kupujesz TV na rok tylko na parę lat.
Chcesz ryzykować - Twój wybór.
https://www.strefalg.pl/zwrotnakonto/regulamin.pdf - tu masz firmy z dystrybucji polskiej.
I za 5700 ???
I Cash back ?
Jaki to sklep ?