Przegrywanie Blu-Ray - PROBLEM

Seba_Fan

New member
Bez reklam
mowimy o tym samym programie, co do jakosci to kwestia jak ustawimy, jak ustawilem na szybki to jakos byla slaba i na 40 calach bylo widac mankamenty, co do ustawien najlepszej jakosci nie robilem, nie chcialo mi sie czekac :(

co do menu, to mozliwe ze masz racje, mi sie zdawalo ze programie nie potrafia tego robic, no nic pozostaje sprawdzic, niektore filmy maja fajne menu a inne nie.
na koniec odnosnie jakosci, mozesz myslec ze jest OK a na 100 calach wyjdzie dosc kiepsko i bedzie widac.

Mielny18

New member
już do wszystkiego doszedłem wina leży po stronie kompa bo na intel pentium quad e8300 sklonował płyte w 20 minut oraz obraz iso zrobil w 30 minut wypałił na płyte w 40 minut jakość było napisane że 83% no i widać pewne niedociągnięcia jak przewijam o kilka scen to muszę chwile zaczekać i zaraz mam obraz ale może to i wina tv bo mam 55 cali. Więc trzeba tylko kompa wymienić i kupić ISO Buster. A co do tego programu BD rebuilder to sądzę że jest dobry ale w sumie w dvd fab platinum mam wszystko to samo z możliwością wypalenia płytki i skompresowania bez znacznej utraty jakości

Seba_Fan

New member
Bez reklam
kazdy wybiera to co lubi,

co do przerabiania materialu, nigdy za tym nie przepadalem, pozniej wychodza jakies dziwne artefakty.

Mielny18

New member
nie muszę mieć płyty z oryginałem........duzo tez z neta sćiągam obraz iso i tez nagrywa bez problemów na pewno nie mozna przypisywac w żadnym programie regionów bo zauważyłem że wtedy wolno nagrywają i głupieją najlepiej jest ustawić na automatycznie i wtedy nagrywa szybko

Mielny18

New member
i niestety problem dalej jest mimo że kupiłem nowego kompa :/ dalej nie chce przerzucić filmu z płyty 50 GB na 25 GB a próbowałem już tymi wszystkimi programami które były tutaj wymieniane i nic :(

mataman

New member
Bez reklam
Co znaczy nie chce?

Pobierz bd rebuilder oraz programy wymagane z tej strony
BD Rebuilder Beta - Bug Reports Only - Doom9's Forum
oczywiście najpierw wywal wersje które masz teraz.

Wczoraj dla sprawdzenia przerobilem film za pomocą DVD fab. Padaka maksymalna. Nie można mieć menu, jakość obrazu jest fatalna a było 90% oryginału, brak czarnego, jest szary jakiś. BD rebuilder to najlepszy soft do tego, bez dwóch zdań.

Mielny18

New member
nie wiem już sam mi cały czas pokazuje ,, cannot compress " już rozkładam ręce i na ten dvd fab i na bd rebuilder juz chyba wszystko co możliwe zrobilłem

Do góry