Przebija kolor zielony le32r82b

Czeski Film

New member
Witam.Mam problem czasami z kolorem zielonym,zamiast mieć tło jednolite czyli czarne robią się zielone plamy.Problem wyst.przeważnie na czarnym tle. samsung le32r82b

Czy da się jeszcze uratować czy wymiana tv?

Nie mogę wstawić fotki ponieważ nie mam 5 postów

Lemil

Banned
To zdjęcie nic nie mówi. Musisz dać zdjęcie z motywem, który wszyscy będą znać, to znaczy, że musi być jakaś scena czy obrazek, że wszyscy wiedzą, jak to wygląda w powiedzmy normalnych warunkach czy na sprawnym sprzęcie. A to zdjęcie tego czegoś niby jest zielone, ale może takie ma być? Najlepiej będzie jak odpalisz jakiś popularny film i zrobisz zdjęcie w momencie, gdy dobrze widać tą usterkę.

Czeski Film

New member
Ciężko będzie... Ogólnie chodzi o to ze czasami nawet w telewizji jak oglądam film to w scenie nocnej niebo nie jest całkowicie czarne tylko przebija się kolor zielony tak jakby w 16bitach

Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2

Lemil

Banned
No to trudno będzie pomóc. W każdym razie jeśli tak jest od pewnego czasu to znaczy, że telewizor się spsuł, bestia:cry: No ale to tylko przypuszczenia.

Czeski Film

New member
Panowie wracam jeszcze do tematu.Zamieszczam dwa zdjęcia.Chodzi o to że jak jest gorsza jakość obrazu(nie w hd),to mam takie przebicia koloru fioletowego,lub zamiast no czarnego nieba to mam szarawe niebo z pixelami szarymi.

Attachments

• IMG033.jpg
    IMG033.jpg
    799,2 KB · Wyś: 82
  • IMG027.jpg
    IMG027.jpg
    848,2 KB · Wyś: 93
Do góry