No to daję ..
, Nie miałem za wiele czasu żeby sie pobawić , więc moje pierwsze wrażenia są takie ,
Gra instaluje sie bezproblemowo (pisze bo były jakieś problemy ) ściąga sie łatka , nastrój i przerywniki w grze są niesamowite i wygladają pięknie .
Sama gra oczywiście juz tak nie wygląda , można do woli biegać skakać ,latać ,rozwalać wszystko co popadnie - ogólnie panuje duży chaos, jedno jest pewne mozna sie nieźle wyżyć ale hicior to to nie jest pewnie ją przejdę ,ale nie jest to gra (przynajmniej dla mnie) którą chce sie skończyć "na raz" albo jak się tylko odpali PS3 to ją włącza . Jak na razie więcej czasu spędzam z VTennis2009 czy Fifą 2009 które kupiłem razem z Prototype. Może jak pogram wiecej to sie zrobi ciekawiej
Off topic:
Nabylem też PSEYE - pościągałem gierki i...... jak na razie trafia do szafy i pewnie nie predko ją wyjmę (do czasu PETEYE).
a i jeszcze KEYPAD , małe to ale da sie pisać jak piszę z kolegą czy w przeglądarce to ciesze się za każdym razem że to mam a nie musze się męczyć padem , klawiaturka po wciśnięcu odpowiedniego przycisku zamnienia nam się w Tuchpad , minusem jest brak podświetlenia więc po ciemku nie popiszemy
pzdr