Witam.
Bardzo bym prosil o szybka pomoc w wyborze telewizora LCD 42-47 cali
Ponizej przedstawiam warunki w jakich mialby sie znajdowac w/w tv :
Budżet - 3500-4000zl (sugeruje sie cenami w internecie bo przelozenie typowy sklep/internetowy sklania sie znacznie ku temu drugiemu)
Odleglosc od tv - 4 m
Opcja Full HD
min 3 hdmi
MPEG 4
USB z opcja odtwarzania filmow wraz z plikami txt
100hz
matryca matowa
Czas reakcji matrycy tez dla mnie istotny - jak najmniejszy
Tv na scianie , po prawej stronie okna balkonowe z widokiem na pld.-wsch (plisy na oknach)
Ogladanie tv na wprost ekranu
Media podlaczone : - n-ka , kino domowe , laptop , ps3
Chcialbym aby cena tv przekladala sie na jakosc wyswietlanego obrazu . Myslalem o Philipsie 42PFL8404H ale Pan w sklepie zaproponowal od razu przemalowanie scian na bialo z uwagi ze kolor jest kanarkowy
Co do marki nie mam wymagan , wazne by przekątna ekranu nie byla mniejsza jak 42' a obraz jak najlepszy.
Bardzo prosze osoby zorientowane (jak P. KIKI) w temacie o pomoc w wyborze Tv.
Z gory dziekuje za pomoc .
Bardzo bym prosil o szybka pomoc w wyborze telewizora LCD 42-47 cali
Ponizej przedstawiam warunki w jakich mialby sie znajdowac w/w tv :
Budżet - 3500-4000zl (sugeruje sie cenami w internecie bo przelozenie typowy sklep/internetowy sklania sie znacznie ku temu drugiemu)
Odleglosc od tv - 4 m
Opcja Full HD
min 3 hdmi
MPEG 4
USB z opcja odtwarzania filmow wraz z plikami txt
100hz
matryca matowa
Czas reakcji matrycy tez dla mnie istotny - jak najmniejszy
Tv na scianie , po prawej stronie okna balkonowe z widokiem na pld.-wsch (plisy na oknach)
Ogladanie tv na wprost ekranu
Media podlaczone : - n-ka , kino domowe , laptop , ps3
Chcialbym aby cena tv przekladala sie na jakosc wyswietlanego obrazu . Myslalem o Philipsie 42PFL8404H ale Pan w sklepie zaproponowal od razu przemalowanie scian na bialo z uwagi ze kolor jest kanarkowy
Co do marki nie mam wymagan , wazne by przekątna ekranu nie byla mniejsza jak 42' a obraz jak najlepszy.
Bardzo prosze osoby zorientowane (jak P. KIKI) w temacie o pomoc w wyborze Tv.
Z gory dziekuje za pomoc .