Proszę o pomoc czy warto, OKAZJA TH-42PZ81B

tomdoe34

New member
Dzięki za linka, ciekawą cenę mają może się utrzyma zanim dojedzie pierwsza dostawa, jeśli nie będzie dużej różnicy w cenie to na pewno zamówię 46 bo sam się przekonałem że 42 jest taki w sam raz choć po pewnym czasie zmniejszy się jak u wszystkich hehe

mat74

Well-known member
Bez reklam
co do utrzymania sie ceny to powiem ci ze raczej spadnie po pierwszych dostawach- najczesciej jest tak ze pre-order jest drozsze... wiesz trzeba dolozyc zeby byc jednym z pierwszych uzytkownikow.....

tomdoe34

New member
mat74 dzięki za wskazówkę ale TV w tym linku to jest model PZ80 a między nim a PZ81 jednak jest spora różnica (freesat HD, PIP itp) na korzyść PZ81. W sumie to już zamówiłem nowy PZ81 42'' za 1021 funtów z dostawą do domu, myślę ze nie będzie żadnych niespodzianek.

Nie chcę mi się czekać na nowy model tym bardziej że poznałem już PZ81 który w zupełności sprostał moim oczekiwaniom.

KIKI jakoś nie mogę przekonać się do samsungów, ale to moja osobista opinia

pozdrawiam

mat74

Well-known member
Bez reklam
prosze.....! to sie "nieudacznikom-uciekinierom" w tylkach przewala......:D:D:D
a w wiadomosciach mowili ostatnio ze na bezrobociu i w kartonach zyjemy....:D:D:D

pozdro

tomdoe34

New member
Nieźle to ująłeś lecz w moim przypadku to akurat nie do końca trafne stwierdzenie, ponieważ mój zawód to kierowca TIR a na taką profesję zawsze będzie zapotrzebowanie i to w każdym kraju :)

Do góry