Hej Blackninja! Muszę przyznać, że masz cierpliwość do czytania mojego marudzenia Jestem jak baba, co 5 minut to inna decyzja Czytałem , że te JBL-e nie za bardzo nadają się do stereo (co człowiek to inna opinia). Wpadam w takie błędne koło: czytam o JAMO to piszą kup JBL, czytam o JBL to piszą kup coś innego aż w końcu dochodzę do momentu w którym głośniki zaczynają kosztować 5x tyle ile mam kasy Chyba muszę do grudnia nie włączać komputera i nie łazić po sklepach. A tak na poważnie to zauważyłem, że sporo osób na tym forum ma głośniki JAMO i sobie chwalą a na innych forach (nie będe podawał nazw) bluzgają strasznie gośniki tej firmy? Tak czy siak na dzień dzisiejszy chciałbym taki zestawik:
HK avr255 + HK DMC 250 + Jamo s608HCS3 + sub250
lecz jeśli cena przekroczy moje założenia to zrezygnuję z sub-a 250 i kupię sub-a 200 a jeśli nadal to będzie przekraczało mój założony próg cenowy to pozostane także przy JAMO s606 zamiast s608.
Być może kupię jeszcze całkiem coś innego dużo droższego?
Mam nadzieję, że w grudniu będą jakieś promocje:niewiem:
Na pewno w grudniu odezwę się na priv i wtedy z pieniędzmi w kieszeni będziemy mogli porozmawiać o konkretach.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HK avr255 + HK DMC 250 + Jamo s608HCS3 + sub250
lecz jeśli cena przekroczy moje założenia to zrezygnuję z sub-a 250 i kupię sub-a 200 a jeśli nadal to będzie przekraczało mój założony próg cenowy to pozostane także przy JAMO s606 zamiast s608.
Być może kupię jeszcze całkiem coś innego dużo droższego?
Mam nadzieję, że w grudniu będą jakieś promocje:niewiem:
Na pewno w grudniu odezwę się na priv i wtedy z pieniędzmi w kieszeni będziemy mogli porozmawiać o konkretach.
Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!