Witam ! Założyłem tutaj konto ,ponieważ od niedawna załapałem manie na sprzęt do nagłośnienia itp itd...Chciałbym poprosić wszystkich chętnych o pomoc w dobraniu mi odpowiedniego sprzętu (dobrej jakości ale też z ograniczonym budżetem) .Mam pokój w kształcie idealnego prostokąta (na oko: 4 na 6/7m ,tak więc nie mały.) Co do wymagań odnośnie sprzętu przeczytałem kilka poradników ,poleciłem się do znajomych ,gadałem z gościem z Saturna (który niestety nic nie wiedział xD) i przejrzałem chyba wszystkie dostępne fora w tym klimacie w języku polskim ale o angielskie też zahaczyłem. Myślałem nad różnymi modelami amplitunerow (później mam zamiar do nich dobrać odp. głośniki) i po wielkiej selekcji mojego niewprawnego oka wybrałem : Denon AVR-1911 . Szukałem czegoś z nastawieniem 60-70% na muzyke i 40/30% na filmy (koniecznie musi być USB) .Jeśli moglibyście to napiszcie ,czy jest to dobry sprzęt godny polecenia czy raczej za te pieniądze mógłbym kupić coś znacznie lepszego ...proszę ...Z góry dzięki za wszystkie opinie ,komentarze i porady .Pozdr !!