prosba o pomoc w wyborze tv

emdeno1

New member
witam

potrzebuje tv 37 - 42 cali lcd led
- cena do 2500 (gdyby jakis drozszy a duzo lepszy to moge poczekac moze bedzie sie oplacac)
- pokoj sloneczny ale ciagle mam zasloniete zaluzje
- odleglosc nie wiecej niz 3 m
- tv glownie potrzebne do xboxa 360 i odtwarzania filmow z pena x264, pewnie kiedys tez podlacze - jakas kablowke ( z pen drivem to niekoniecznie jezeli bedzie jakis duzo lepszy bez mozliwosci odtwarzania z pena x264 to chyba bedzie mozna podlaczyc jakies pudeleczko co da rade, no ale to juz trzeba by bylo na cenie skasowac ze 3 stoowki)
- kablowke lub antene do odbioru tv cyfrowej podlacze napewno na EURO wiec przydaloby sie zeby mozna bylo tez ogladac mecze bez zawieszek
Moglibyscie cos doradzic? sharp?panasonic?samsung? cos innego? z gory dzieki.

emdeno1

New member
czym sie roznia te tv?jakosc obrazu? gosciu w rtv euro polecal mi panasonica tx - p42u30e, nie ma chyba mozliwosci ogladania z usb ale jest mozliwosc podlaczenia jakiegos pudelka co odtwarza filmy z pena wiec jesli jest w tej cenie to wystarczy mi na zakup. wczoraj przegladajac forum i szukajac info o tych tv przeczytalem post w ktorym ktos napisal jakoby wlasnie ten ostatni tv mial problemy z meczami jakis efekt zieleni cz cos takiego. tak wiec ktory z tych bedzie mial najlepszy obraz do meczow,filmow i xboxa360?

Do góry