Prośba o pomoc w wyborze taniego tv do PC

Myśliwy

New member
Witam
Chciałem kupić niedrogi tv na stancję. Wybrałem kilka modeli ale nie jestem w stanie wybrać najlepszego do moich zastosować spośród nich. Modele, które wybrałem to wszystko tanie 40/42cale. Jedyne wymagania jakie mam to jak najlepsza współpraca z pc tzn. input lag/częstotliwość.
Propozycje spośród których muszę wybrać/coś podobnego cenowo:

Telewizor TCL F40B3803 - 900zł - raczej odpada bo wydaje się słaby

Funai 40FDB7555/10 - nie wiem

Telewizor Hyunda.i LED FL40211 Smart - wygląda nieźle, ma smart tv

Telewizor BLAUPUNKT BLA-40/133I-WB-5B-FHBKUP-EU - nie wiem

Telewizor MANTA LED4002 -raczej nie bo 42 cale są w tej cenie z tej firmy i chyba się nie różnią

Manta LED4204 - 42 cale, ale 50Hz, to chyba źle? Nie mogę znaleźć nigdzie potwierdzenia że ma na pewno 50Hz

Bardzo proszę o pomoc w wyborze. Ktoś wie jakie input lagi mogą mieć te telewizory?
Głośniki bez znaczenia, bo mam zewnętrzne, które mnie zadowalają na mini jack.

PS Niestety musiałem usunąć wszystkie linki do sklepówi specyfikacji bo wyświetla brak 5 postów.

Ostatnia edycja:

BLACK_KNIGHT

New member
Częstotliwościami to możesz się w tym budżecie nie przejmować bo i tak wszystkie te tv będą na 60hz.Tv z realnym 120hz to powyżej 2000zł a i wtedy będą przez pc widziane jako 60hz bo ta 120hz matryca jest wykorzystywana wyłącznie wewnętrznie do poprawy ostrości i płynności obrazu.Oznaczenia 50hz 100hz 150hz to nic nie znacząca marketingowa papka bo i tak nikt nie produkuje matryc o takich częstotliwościach

Do góry