Mnie nikt nie poinformował a kurier z przesyłką zawitał 09.12 przy zamówieniu 04.12Pezzy napisał:Dziękuję za pomoc, wszystko już zamówiłem. Teraz muszę tylko czekać. Przy okazji mam następne pytanie: czy n poinformuje mnie, że przesyłka została wysłana? Czy jeśli n zamówiłem we wtorek, to czy są szanse, że otrzymam ją przed świętami?
Pozdrawiam,
Pezzy
dziękuje za informację, teraz pytanie jak z tego będzie trzeba zrezygnować: pisemnie listem, telefonicznie?Cook napisał:Jest mały haczyk. NfilmHD jest przez pierwsze 6 miesięcy za darmo, potem 20zł/mc. Można zrezygnować, ale trzeba się pofatygować, jak się zapomni to +20zł.
A dlaczego zamawiacie i czekacie zamiast iść do praktycznie każdego sklepu z RTV i wziąć od razu pudło z dekoderem ? Ja popełniłem podobny błąd i zamówiłem przez call center wymianę Recordera na Turbo a po 4 dniach czekania na kuriera zadzwoniłem ponownie z pytaniem czy mogę dokonać tej operacji w punkcie sprzedającym N. Dostałem potwierdzenie i godzinę po rozmowie uruchamiałem Turbo w domqJa zamówiłem 04.stycznia.2010 r. i do dzisiaj nic się nie pokazało..mamy aktualnie 21.stycznia.2010 BRAWO.
aktualnie sprawdzam inne platformy ... oby zdążyli
Ja zamówiłem 04.stycznia.2010 r. i do dzisiaj nic się nie pokazało..mamy aktualnie 21.stycznia.2010 BRAWO.
aktualnie sprawdzam inne platformy ... oby zdążyli