Witam
Jako twórca tego wątku, muszę potwierdzić, że promocja (jeszcze) działa

Historia:
18.11 - TX-L 47DT60 w domu, zakup przez net w Mediaexpert (ciekawostka: na stronach tej sieci już nie ma tego modelu, hm, sprzedali wszystkie?)
19.11 - rejestracja tv na stronie Panasa
20.11 - mail od Panas z podziękowaniem za rejestrację tv w promocji "Podwójny tuner podwójne korzyści"
20.11 - wysyłka dokumentów pocztą analogową (trafiłem od razu właściwą naklejkę z kodem (białą), nie żądali dodatkowej weryfikacji)
23.11 - mail od Panas: otrzymali dokumenty analogowe, oczekiwanie na weryfikację
26.11 - mail od Panas: weryfikacja pozytywna, wysyłają wkrótce tablet
28.11 - kurier z paczką pod drzwiami
Odnośnie tabletu: urządzenie nie z najwyższej półki przecież, co można było od razu wywnioskować po cenie, ale uważam całkiem przyzwoite. No i "gratis"

Szkoda tylko, że nie obsługuje USB OTG. Aczkolwiek jak czytałem w necie, można i to na upartego rozwiązać odpowiednią przejściówką (potrzebne dodatkowe zasilanie, niestety).
Test/recenzja tutaj:
Test tabletu ASUS MeMO Pad HD7 | tabletManiaK.pl
Natomiast odnośnie gwarancji... Hm... faktycznie nie jest to za bardzo jasne. Według książeczki dołączonej do tabletu (gwarancja producenta) wydaje się, że jest na 24 m-ce. Ale w szczegółach doczytałem, że jeśli nie ma dowodu zakupu (a takiego na tablet nie otrzymałem...), okres gwarancji jest liczony od momentu wyprodukowania urządzenia... Wydaje się również, że skoro nie ma dowodu zakupu, prawdopodobnie nie będzie można skorzystać z ustawowej możliwości reklamacji z tytułu tzw. niezgodności towaru z umową. Sądzę, że wątpliwości chyba najlepiej rozwiąże telefon na hot-line, co spróbuję wkrótce uczynić.
Pozdrawiam.
P.S. Z ciekawości: a jakie są/były warunki były tej promocji z aparatem foto? Można się jeszcze załapać? Co prawda kolejna cyfrówka nie jest mi za bardzo potrzebna, ale jeśli by mozna za friko...