projektor w cenie +/- 2000zł pod chromecasta

Pszemekk

New member
Dzień dobry zastanawiam się nad zakupem projektora do sypialni. Jestem w tym temacie raczej zielony, nie operowałem jeszcze tą kosmiczna technologią.
Projektor stałby na półce ściennej w odległości 2,5m od ściany. Nie myślałem o zakupie ekranu.
Obraz byłby wyświetlany na białej ścianie. Projektor miałby być podłączony do chromecasta z google tv. Fajnie jak input lag byłby w miarę przyzwoity. Z samego projektora będę korzystał raczej sporadycznie aby odpalić jakis film wieczorem z netflixa czy prima, jak będzie możliwość strumieniować obraz z pc z innego pokoju i input lag pozwoli, czasem coś ogram.

Na ten moment zastanawiam się nad Optoma HD146X

Czy ten projektor będzie dobrze działał z chromecastem?

Może polecacie inny projektor, może inny Smart, może do czegoś warto dopłacić. Kokosów też nie chce wydawać bo jedna nerkę sprzedałem aby kupić tv do salonu a druga mi się przyda.

Z samego chromecasta też jeszcze nie korzystałem i zastanawiam się czy technologia poszła już na tyle do przodu że sam projektor da radę obsłużyć jednym pilotem od chromecasta czy obsługa jest "dwupilotowa"

Pszemekk

New member
Sprawdze na początek głośnik wbudowany w projektor. To będzie mój pierwszy sprzęt tego typu więc nie wiem czego się spodziewać. Jak będzie słabo to pewnie zainwestuje w coś budżetowego. Audiofilem nie jestem.

Ostatnia edycja:
Do góry