Jednocześnie PM nie może pracować jako pre i jako końcówka. Albo albo. Sprawdzałem, pytałem w serwisie.
Słabo z ich strony że nie dali takiej możliwości
Jednocześnie PM nie może pracować jako pre i jako końcówka. Albo albo. Sprawdzałem, pytałem w serwisie.
Jednocześnie PM nie może pracować jako pre i jako końcówka. Albo albo. Sprawdzałem, pytałem w serwisie. Teoretycznie to tylko kwestia wypięcia jednej pary RCA ze wzmaka. W praktyce czeka nas jeszcze przepięcie kabli głośnikowych, lub dzielnik typu baresford lub podwojenie kabli głośnikowych, zostawiając zworki na podwójnych gniazdach, ale wtedy łatwo się zapomnieć![]()
Marantze nie mają zworek. Wciskasz guzik. Rozmawiałem tez wtedy z kilkoma osobami zajmującymi się serwisowaniem, generalnie znającymi budowę takich sprzętów od podszewki i tak jak napisał kapusta, otrzymywałem odpowiedzi, że jest to technicznie niemożliwe, wzajemnie się wyklucza.Nie wiem czy do końca się zrozumieliśmy
1 Sygnał z AV na Power Amp
2 Przełącznik pozycja Power Amp ON
3 Czy teraz nie wychodzi nieściszony sygnał z Pre Out PM ? jak w ogóle jest to zbudowane czy pre jest z warte z końcówkami mocy,czy też pre jest z procesora w PM?
Jeśli jest tak jak myślę powinno działać,wtedy zapinamy na koniec sygnału właściwy koniec mocy i po problemie,jednym przełącznikiem zmieniamy sobie zastosowanie PM z przelotki na integre
Rozumiem KR że w ten sposób to sprawdziłeś ?
No , kolego Lolo2 gratulacje za zapał i wykonanie . Widzę tutaj jeszcze tylko JVC RS 400![]()
Marantze nie mają zworek. Wciskasz guzik. Rozmawiałem tez wtedy z kilkoma osobami zajmującymi się serwisowaniem, generalnie znającymi budowę takich sprzętów od podszewki i tak jak napisał kapusta, otrzymywałem odpowiedzi, że jest to technicznie niemożliwe, wzajemnie się wyklucza.
A jaki masz w planach?No niestety projektor to będzie bardzo długo najsłabszym ogniwem. Cena porządnych projektorów odstrasza na kilometr.
A jaki masz w planach?
Czyli rozumiem że tak konfiguracja z załączonym trybem by pass w D&M nie ma prawa zadziałać ?Tak jak pisze Bipo.
Nie rozumiem, jak jeszcze chcesz inaczej? Wyjaśnij łopatologicznie, bez skrótów![]()
tylko chyba trochę starawe..Dobre pudelka
Czyli rozumiem że tak konfiguracja z załączonym trybem by pass w D&M nie ma prawa zadziałać ?
Nie ma prawa.