Programowanie pilota HARMAN KARDON 255

adamboss123

New member
Witam,wszystkich prosze o pomoc a mianowicie nie moge zaprogramowac pilota od hk255 aby obsługiwał CD Harmana HD980.Probowałem roznych metod ale zadna nie daje rezultatu mam kody od HK i nic z tego(w instrukcji niby pisze jak ale ja chyba tego nie rozumiem),Moze cos zle robie prosze o opis KROK PO KROKU jak to zaprogramowac pozdrawiam

gryzon12

New member
Witam,wszystkich prosze o pomoc a mianowicie nie moge zaprogramowac pilota od hk255 aby obsługiwał CD Harmana HD980.Probowałem roznych metod ale zadna nie daje rezultatu mam kody od HK i nic z tego(w instrukcji niby pisze jak ale ja chyba tego nie rozumiem),Moze cos zle robie prosze o opis KROK PO KROKU jak to zaprogramowac pozdrawiam

ja mam to samo.

soplus

Active member
Bez reklam
Hmm ja nie miałem żadnego problemu. Pamiętam tylko, że nie można było podpiąć pod przycisk DVD, zadziałało pod AUX. Kody z książki Harmana.

gryzon12

New member
Próbuję programować chyba z setny raz i nie udaję się. Czy ktoś może spotkała się z "nieprogramowalnym" pilotem czy może jest jakiś "myk" którego nie ma w instrukcji.

adamboss123

New member
dzieki za zaangazowanie,znaczy jak mam CD podlączone pod media server to nie moge juz go zaprogramować?rozumiem ze wystarczy zmienic na AUX(jak sprawdze to napisze)a jeszcze jedno dekoder sat(polsat-SAMSUNG HD)moge tez zaprogramowac?pozdrawiam

Do góry