Programowanie nowych kanalow w Fergusonie 8800 HD

albert123

New member
Witam!
Z gory przepraszam wszystkich za pewnie glupi post ale jestem laikiem w tych sprawach i nie mam pojecia jak to zrobic.
Mam fergusona 8800 hd, abonentem cyfry+ wgrane najnowsza liste cyfry+ i nie ma eurosportu 2. Mozecie mi na napisac jak dla blondynki jak zaladowac taki kanal i wgrac w liste cyfry+? ponoc sa tez eurosport hd i hbo hd mase innych fajnych kanalow ale nie mam pojecia jak takie kanaly znalesc i zapisac na fabrycznej liscie?
pozdrawiam

Adamelab

New member
albert123 napisał:
Witam!
Z gory przepraszam wszystkich za pewnie glupi post ale jestem laikiem w tych sprawach i nie mam pojecia jak to zrobic.
Mam fergusona 8800 hd, abonentem cyfry+ wgrane najnowsza liste cyfry+ i nie ma eurosportu 2. Mozecie mi na napisac jak dla blondynki jak zaladowac taki kanal i wgrac w liste cyfry+? ponoc sa tez eurosport hd i hbo hd mase innych fajnych kanalow ale nie mam pojecia jak takie kanaly znalesc i zapisac na fabrycznej liscie?
pozdrawiam

Po kolei na pilolocie Menu , później Instalacja -> Automatyczne przeszukiwanie -> OK i zacznie szukać.
Póżniej trzeba zatwierdzić zmiany i już .
Nowe kanały będą zapisane jako ostatnie na liście.
Jeżeli któregoś nie znajdzie , to trzeba Menu ->Instalacja->Ręczne przeszukiwanie ( po drodze trzeba wbić kod - domyślny 0000 ) . Ustawić antena - Hot Bird. Resztę parametrów dla danego kanału trzeba wklepać wg. danych znalezionych w necie.

Do góry