Witam Jakie polecacie programy do konwerter ts do avi itp. Pozdrawiam
S seedbox New member Październik 18, 2013 #1 Witam Jakie polecacie programy do konwerter ts do avi itp. Pozdrawiam
L Lemil Banned Październik 18, 2013 #2 seedbox napisał: Jakie polecacie programy do konwerter ts do avi itp. Kliknij aby rozwinąć... A tak po polsku, to o co ci chodzi?
seedbox napisał: Jakie polecacie programy do konwerter ts do avi itp. Kliknij aby rozwinąć... A tak po polsku, to o co ci chodzi?
T tdx New member Bez reklam Październik 18, 2013 #3 Nie ma sensu konwertować ts na avi jak rozumiem chodzi o pliki pvr z samsunga Wysłane z mojego GT-I9100 Ostatnia edycja: Październik 18, 2013
Nie ma sensu konwertować ts na avi jak rozumiem chodzi o pliki pvr z samsunga Wysłane z mojego GT-I9100
S seedbox New member Październik 22, 2013 #4 Panowie czy jest mozliwosc zainstalowania na tym tv gry Angry Birds ?? pozdrawiam
T tdx New member Bez reklam Październik 23, 2013 #5 Mozliwosc istnieje w taki sam sposob jak instalujesz inne swoje aplikacje tylko potrzebujesz jeszcze gry Wysłane z mojego GT-I9100
Mozliwosc istnieje w taki sam sposob jak instalujesz inne swoje aplikacje tylko potrzebujesz jeszcze gry Wysłane z mojego GT-I9100