Problemy z korzystaniem z forum...

radius_bo

New member
Witam.
Mam problem z przeglądanie niektórych tematów forum. Na przykład temat: Panasonic TX-P50ST60E test otwarty - czyli nowa generacja plazm Panasonica puka głośno do naszych drzwi. Jutro jest już dziś !

Chcę otworzyć ostatnią stronę ww. tematu i otrzymuję komunikat:

Nieprawidłowe przekierowanie
Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie.
Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek.

Zauważyłem, że dzieje się tak w przypadku długich tematów. Proszę o pomoc.

radius_bo

New member
Nawet nie mogę dotrzeć do ostatniej strony tego wątku.

Na Chrome otrzymuje komunikat: Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nawet nie mogę dotrzeć do ostatniej strony tego wątku.

Na Chrome otrzymuje komunikat: Ta strona internetowa zawiera pętlę przekierowań

Tak, ale odswiezyles po tym komunikacie?
Ostatni watek jest z "10-02-2014, 18:52", dalej nic nie ma. Nie przejmuj sie tym ze widzisz wiecej stron.

Ostatnia edycja:

irroo

Klub HDTV.com.pl
VIP
Żadne odświeżanie nie pomaga, ani zmiana na chrome. Problem istniał, istnieje i będzie istniał, skoro przez taki czas nie możecie go usunąć.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
U mnie na Chrome dziala bez problemu. W pracy natomiast owszem zdarzaja sie bledne przekierowania, ale mam tam chyba 3 przegladarki, zawsze na jednej z nich dziala.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Panowie, nie ma co się rozwodzić co działa i na czym. Problem jest od wielu lat i będzie. Instalowanie innej przeglądarki, czyszczenie ciasteczek to nie jest rozwiązanie problemu. Trzeba usunąć przyczynę, a nie objawy.
Od wielu lat na forum proponuje się czyszczenie ciasteczek - klasycznie i po polsku, tyle, że czasy Gierkowe już minęły. Tak kiedyś usuwało się awarie. Jak w filmach Bareii: :D
https://www.youtube.com/watch?v=qB9QGn1gq6g
Dla przykładu. Kiedyś w robocie zaczęła cieknąć woda z grzejnika, ściślej z głowicy termostatycznej. Wezwałem zakładowego mechanika. Pan zamiast naprawić, wymienić, co zrobił? Zdjął głowicę i zaślepił grzejnik - klasyk. Sytuacja identyczna. Problemem była cieknąca woda - po takiej interwencji już nie ciekła, więc jeśli myślimy w takich kategoriach to problem został rozwiązany :D Czy miałem się cieszyć ,ze nie zakręcił wody w całym budynku? :)

Ostatnia edycja:
Do góry