Loluś, nie wiem jak Ty korzystasz z forum, ani jak często, ale u mnie jak tylko kliknę "nie jestem robotem" to zalewają mnie dosłownie zalewają weryfikacyjne obrazki,Gdzie ty masz obrazki?
Loluś, nie wiem jak Ty korzystasz z forum, ani jak często, ale u mnie jak tylko kliknę "nie jestem robotem" to zalewają mnie dosłownie zalewają weryfikacyjne obrazki,Gdzie ty masz obrazki?
Loluś, nie wim jak Ty korzytstasz z forum, jak często się logujesz, ale u mnie jak tylko kliknę"nie jestem robotem" to zalewają mnie, dosłownie zalewają miniumum kilknaście podejść obraki weryfikacyjne w stylu" zaznacza przejścia dla pieszychGdzie ty masz obrazki?
Loluś, nie wim jak Ty korzystasz z forum, jak często się logujesz, ale u mnie jak tylko kliknę "nie jestem robotem" to zalewają mnie, dosłownie zalewają miniumum kilknaście podejść obrazki weryfikacyjne w stylu "zaznacz przejścia dla pieszych"Gdzie ty masz obrazki?
Korzystasz z forum przez przeglądarkę w telefonie? Przecież to katorga.
Odinstaluj i zainstaluj na nowo TapaTalk. Mi pomogło.Witam
Co się dzieje z tym forum że nie można z niego korzystać przez "Tapatalk" kiedyś wszystko działało a od jakiegoś czasu cały czas wyskakuje "Błąd sieci, spróbuj ponownie pózniej. (get_config)" czy jest na to jakieś rozwiązanie ??
Z sauny idź korzystać, a nie pierdołami się zajmujeszNie korzystam z forum z telefonu, tym bardziej Tapatalka...
To polecam. Mega wygoda. W domu leżę na kanapie albo hamaku w ogrodzie zamiast siedzieć przy kompieNie korzystam z forum z telefonu, tym bardziej Tapatalka...
Słabo to wygląda!!! Kiedy Będziemy mieli Forum bez Problemu !
Mam dość czytania że konkurencja nas Sledzi i Dołuje !!!
Z ciekawości wszedłem na to "konkurencyjne" forum i odpadłem! W podobnych wątkach co u nas, które żyją, pulsują i jeśli nawet tylko od czasu do czasu to jednak ktoś coś... A tam w podobnych działach nie było postów od 7-miu lat!!!
Pojawiają się testy i newsy jak i tu, ale ich częstotliwość i reakcja na nie jest żałosna. Aż dziwne, że są polskim głosem w świecie EISA. Jakby istnieli sami dla siebie.
Trafiłeś w sedno Z tego samego powodu piszę tutaj, głównie w wątkach niezwiązanych z HDTV. Profesjonalizmu jednak chłopakom nie można odmówić. Ścisła światowa czołówka. Miałem okazję porozmawiać na żywo i również bardzo sympatycznie. Luźny klimat jednak na tym forum lepszy.Ja tam mam konto ale jakos nie ma tam klimatu i nie uzywam.
Tu mozna sie poklocic z kilkoma ludzmi wiec jest zabawniej. Bardziej przyjacielski klimat smialo mozna po pijaku posty pisac a nie jakies "oficjalne" forum w garniturach.
hehe