dzięki, poprawiono
krzysztofradio Well-known member Bez reklam Maj 6, 2023 #263 Widzę, że znowu każdego forum zalewa spam dalekowschodni...
krzysztofradio Well-known member Bez reklam Maj 9, 2023 #266 To działajcie, bo kamikadze atakują codziennie
P panaho Member Maj 17, 2023 #274 Koreańczycy dowiedzą się że mamy problemy z hbb w naziemnej na philipsach.
krzysztofradio Well-known member Bez reklam Maj 18, 2023 #275 kiki napisał: Bez obaw ! Kliknij aby rozwinąć... To mnie tak uspokoiło jak zapewnienia posłów pewnej partii politycznej, której nazwa zaczyna się na "P"...
kiki napisał: Bez obaw ! Kliknij aby rozwinąć... To mnie tak uspokoiło jak zapewnienia posłów pewnej partii politycznej, której nazwa zaczyna się na "P"...
C conqest Well-known member Bez reklam Maj 18, 2023 #276 Mało tego - zapewnienia udzielił ten który pojęcia nie ma o tym najmniejszego...
krzysztofradio Well-known member Bez reklam Maj 20, 2023 #280 Oczywiście, wszytkim nam chodzi o to samo. Niestety przypominają mi się problemy z forum sprzed kilku lat...
Oczywiście, wszytkim nam chodzi o to samo. Niestety przypominają mi się problemy z forum sprzed kilku lat...