Niestety u mnie to samo dziś tvn player został odinstalowany, szkoda bo dużo korzystałem.
Chyba z czymś nie mogą sobie poradzić. U mnie (Samsung LE40C650) dosyć długo nie działał, później (kilka dni temu) nagle zaczął działać, a dziś chciałem coś włączyć, i... zresetował mi telewizor. Jak wszedłem ponownie w internet, zobaczyłem, że "Aplikacja wymaga aktualizacji", a po chwili "TVN Player został odinstalowany"
I nie wiadomo co dalej.
U mnie było dokładnie to samo na LE37C650 soft 3011, pozostaje tylko czekać czy tvn z samsungiem się dogada
Wszedłem na live chat samsunga, o to treść rozmowy:
-Apliakcja generowała problem z resetowaniem się TV. Obecnie została wyłaczona i zostanie aktywowana po rozwiązaniu problemów z kompatybilnością z telewizorami z serii C.
Ale sprawa jest potraktowana priorytetowo.
na jakim tv Ci działa?.Witam u mnie TVN Player działa.Właśnie oglądam![]()
Witam
Telewizor UE46ES6800s,może działa dlatego,bo nie robiłem żadnych aktualizacji
aktualizacja playera pojawia się sama podczas uruchomienia - nie da się jej uniknąć. Widocznie na nowych modelach player pozostaje. A jak jest z serią D, również zniknął czy pozostał ??
Nie prawda, ja robiłem aktualzacje tzw ręcznie poprzez wejście w samsung apps.. tak samo iple aktualizowałem i obie aplikacje działają u mnie bez problemu w serii D model 6500