Problem z napisami SAMSUNG UE32ES6100

Maciek90NH

New member
Witam serdecznie, w dniu wczorajszym kupiłem telewizor SAMSUNG UE32ES6100 i mam pewien problem, mianowicie podłączyłem pendrive do tv, odtwarza serial w formacie .mkv, ale napisów, które są w tym samym folderze, są tak samo zatytułowane i mają format .txt nie widać, nie są odtwarzane...

O co chodzi? Czytałem, że ten tv nie ma problemów z napisami, a jakoś u mnie nie odtwarza, co trzeba zrobić? W tej kategorii jestem laikiem, więc proszę o pomocne odpowiedzi...

sturnus

New member
ja tez sie z tym borykam jedyna rada do przekonwertowac napisy do innych formatów (fornat czasowy i klatkowy). W sumie nie wiem czemu akurat ten modcel ma takie dziwne akcje:/

Piotrek91

New member
ogólnie międzynarodowy format napisów to srt, więc ich powinieneś spróbować. poza tym do mkv wmuxowac napisy to chwilka a też pewnie pomoże

enceladus

Banned
Witam serdecznie, w dniu wczorajszym kupiłem telewizor SAMSUNG UE32ES6100 i mam pewien problem, mianowicie podłączyłem pendrive do tv, odtwarza serial w formacie .mkv, ale napisów, które są w tym samym folderze, są tak samo zatytułowane i mają format .txt nie widać, nie są odtwarzane...

O co chodzi? Czytałem, że ten tv nie ma problemów z napisami, a jakoś u mnie nie odtwarza, co trzeba zrobić? W tej kategorii jestem laikiem, więc proszę o pomocne odpowiedzi...

Podobno Samy nie czytają TXT tylko SRT i inne... Kiedyś sam się o to pytałem.
To jeszcze i tak pikuś bo mój cholerny Philips nie czyta nawet SRT z polskimi ogonkami a Samsungi tak.

Do góry