Ja bym na Twoim miejscu się przeleciał do Japonii i rzucił im to w twarz ;-) Pozdrawiam,
M Masta_J Active member Bez reklam Październik 15, 2013 #21 Ja bym na Twoim miejscu się przeleciał do Japonii i rzucił im to w twarz Pozdrawiam,
Borixon Active member Bez reklam Październik 15, 2013 #22 Panowie podłączyłem po hdmi tak jak pisaliśmy, i teraz jak włączam film na BD w opcjach dźwięku i filmu zaznaczam dts hd MA to ampli w ogóle go nie dostaje mam do wybory ligic 7 i pro logic 2 bo to H/K zaraz oszaleje.
Panowie podłączyłem po hdmi tak jak pisaliśmy, i teraz jak włączam film na BD w opcjach dźwięku i filmu zaznaczam dts hd MA to ampli w ogóle go nie dostaje mam do wybory ligic 7 i pro logic 2 bo to H/K zaraz oszaleje.
Borixon Active member Bez reklam Październik 15, 2013 #23 teraz jak zaznaczyłem opcje auto w konsoli to na wyświetlaczu ampli mam Multi-CH PCM jak zrobić żeby mieć dts hd MA ?
teraz jak zaznaczyłem opcje auto w konsoli to na wyświetlaczu ampli mam Multi-CH PCM jak zrobić żeby mieć dts hd MA ?
M Masta_J Active member Bez reklam Październik 15, 2013 #25 Ziomek tu jest taka opcja jak Edytuj posta, polecam Pozdrawiam,
Borixon Active member Bez reklam Październik 15, 2013 #26 Spoko zapomniałem już wszystko jest w porządku
krzysztofradio Well-known member Bez reklam Październik 15, 2013 #27 Alez było nerwów... Miłego grania Spoko, mam to samo