Sprawdziłeś czy się domyślasz? Ja nie zauważyłem.Wahanie chyba są ale zamiast jednego skoku jest stopniowane na 2 - 3 i dlatego dużo rzadziej się to zauważa.
bardzo merytoryczny post.Hahahahaha!
Czy jest z nami lekarz?
Tutaj też zaczynasz spamować, jak w wątku o 50VT30...?Niestey Panasonic ma kolejna sporą wadę : rok 2010 utrata czerni, rok 2011 wahania jasności, w rok 2012 może być odwrót klientów od ich produktów.3-5 lat temu radzili sobie z plazmami- teraz takie wpadki japońskiego giganta?
Nie ma sprawy,Miłej nocy.Tutaj też zaczynasz spamować, jak w wątku o 50VT30...?
Daj już sobie spokój... To już nudne się robi...
Niestey Panasonic ma kolejna sporą wadę : rok 2010 utrata czerni, rok 2011 wahania jasności, w rok 2012 może być odwrót klientów od ich produktów.3-5 lat temu radzili sobie z plazmami- teraz takie wpadki japońskiego giganta?
W roku 2012 będzie koniec świata według kalendarza "majów", więc wahania jasności to przy tym pikuś.
U mnie się da bez problemów. Spróbuj skopiować z tego gdzie się da i przy wyłączonym overscan skopiuj ustawienia na HDMI, może to pomoże.Trzeba przyznać, że Panasonic ma świetnych programistów - coś naprawią, a coś spieprzą. Zmieniłem 1.306 na 1.313 i może jest trochę mniej FB, ale za to nie mogę teraz wyłączyć overscan'u dla HDMI, a to już duża wada.
Dla 1080i/60Hz i 720i/60Hz działa, da się wyłączyć, ale dla sygnału z laptopa 1080p/60Hz i 720p/60Hz niestety nieU mnie się da bez problemów. Spróbuj skopiować z tego gdzie się da i przy wyłączonym overscan skopiuj ustawienia na HDMI, może to pomoże.
Właśnie sprawdziłem, działa we wszystkich ustawieniach. Nie wiem co u Ciebie jest nie tak.Dla 1080i/60Hz i 720i/60Hz działa, da się wyłączyć, ale dla sygnału z laptopa 1080p/60Hz i 720p/60Hz niestety nie![]()
Imo jest lepiej. Nie ma problemu z FB lub go nie widzę.Jak oceniacie soft 1.313? Jesteście ogólnie usatysfakcjonowani jeżeli chodzi o rozwiązanie problemu z FB?