Może mało kumaty jestem ..

ale jedno jest pewne nie tylko dla tych co wykupią ten kanał, ale również dla tych co mają dekoder 4k.. to takie oczywiste..

to jest dla mnie podstawa... i te osoby miałem na myśli - bo również dobrze mogli zrobić promocję na 4k żeby zachęcić ludzi do brania dekoderów 4k.. ludzie wiedząc, że ktoś ma dekoder 4k mogli się wprosić i zobaczyć jaka to jest jakość.(sam bym to zrobił jakbym znał taką osobę) A C+ rożne promocje robi np daje na "łykendy" za darmo C+ i HBO żeby ludzie się przekonali czy warto.. podobnie było z programem eleven s.. A słyszałem, że takowe akcje będą przeprowadzane.. a ile w tym prawdy to się okaże.. na pewno promocja musi być takiego kanału bo raz że sam kanał kosztuje X to jeszcze co miesiąc za dekdoer się płaci..
Wiesz , takie Twoje snucie, gdybanie do niczego nie prowadzi , rodzi tylko problem i jest pretekstem do kolejnej glupiej plytkiej pogaduchy .
Ja nie slyszalem od znajomych , a zadzwonilem na infolnie i wszystkiego krok po kroku sie dowiedzialem.
Nowy dekoder moga dostac osoby wchodzace w nowa umowe lub przedluzajace umowe stara (pod warunkiem ze nie posiadaja opcji multiroom).
Ten problem powienien zostac niebawem rozwiazany . Wiaze sie on z jakimis technicznymi ograniczeniami.
Jesli chcesz , mozesz na uparciucha dostac taki dekoder oczywicie za stosowna oplata - wiec nie jest tak jak to opowiadasz , bo dekoder 4k mozna posiadac , natomiast niekoniecznie juz odkodowany kanal ktory oferuje tresci 4k .
Posiadanie dekodera 4k nie jest zadnym gwarantem odbioru programu w tej rozdzielczosci.
Podpisuajc nowa/nowa (stara) umowe mozemy zostac przy starym , ewentulanie dostac nowy 4k bez wzgl na rodzaj taryfy jaka wybralismy .
Oplata jest uzalezniona od wysokosci abonamentu jaki wybieramy ,co rzecz jasna nie powinno dziwic .
Ja sie moge wypompowac .
We wrzesniu przedluzyem umowe na kolejne 2 lata i na nowy dekoder z promocji musze czekac taki wlasnie okres czasu .Super co...
Na koniec : co to sa te "łykendy" . Albo pisz poprawnie ,albo nie pisz wcale !, i prosze Cie , opanuj choc na poziomie gimnazjalnym interpukncje .