Edi.Wrzucam zdjęcie z fajniejszego miejsca jak Wenecja i bliżej...oto Brugia ( zdjęcie wykonane kiedyś na wakacjach).
Na Kanary nie warto jezdzic z biurami podrozy, bo lotow jest mnostwo (nie wiem jak z Polski, ale chocby z Niemiec, czy UK), akomodacja jest latwo dostepna online (rowniez apartamenty i wille), a zarcie tanie. Dla nas to kierunek typowo zimowy, bo wtedy temperatura nie spada ponizej 23-25 stopni, wiec mozna kosci wygrzac, a 30 raczej nie przekracza, wiec da sie zyc.Z biura i owszem można w kwietniu lub końcem września do Egiptu ew na Kanary
Na Kanary nie warto jezdzic z biurami podrozy, bo lotow jest mnostwo (nie wiem jak z Polski, ale chocby z Niemiec, czy UK), akomodacja jest latwo dostepna online (rowniez apartamenty i wille), a zarcie tanie. Dla nas to kierunek typowo zimowy, bo wtedy temperatura nie spada ponizej 23-25 stopni, wiec mozna kosci wygrzac, a 30 raczej nie przekracza, wiec da sie zyc.
Edi.
Czyzby to historie Twojego urlopu zekranizowali kilka lat temu (C Farrell, B.Gleeson) ?
Bardzo lubie ten film![]()
Powiem szczerze że mnie all inclusive wcale nie rajcuje, wręcz męczą mnie takie wakacje i siedzenie przy basenie z drinkiem w ręce i to jeszcze bardzo rozcieńczonym, ledwo wytrzymuję tydzień. Zdecydowanie wolę inny typ wakacji mniej leniwy a bardziej aktywny