Poszukuje TV 60' do 5000zł

Bartassss

New member
Witam wszystkich.
Założyłem konto na forum żeby doradzić się kogoś kto się zna na tym sprzęcie.
Otóż, przymierzam się do zakupu tv.
Mam na wydanie do 5000zł.
Chodzi mi konkretnie o najlepszą jakość obrazu w tej cenie.
Znalazłem cztery modele:
Samsung UE60J6250
Samsung UE60H6200
LG 60UF671V
LG 60LB730V
Co myślicie o tym zestawieniu?
Może macie jakieś lepsze pomysły.
Pozdrawiam

digitalus

Banned
Witam.
Samsung psuje sie najczesciej, drugi na liscie jest lg.
Kliknij na link nizej.

http://www.hdtv.com.pl/forum/samsun...my-z-aktualizacjami-wifi-usb.html#post1202051

Jesli planujesz aby telewizor wytrzymal dluzej niz dwa lata to kup panasonica tx-55cx700e.

Panasonic ma dobre wyniki w testach.

http://www.homecinemamagazine.nl/2015/06/review-panasonic-tx-55cx700e-cx700e-serie-lcd-led-tv/

Najlepiej oczywiscie kupic telewizor w takim sklepie w ktorym jest mozliwosc zwrotu telewizora.Zwrotow telewizora nie ma np rtv-euro -agd i mediekspert.

piteron

Active member
Bez reklam
Zwroty są zarówno w Euro jak i w MediaExpert. Jeden warunek kupno przez internet.Jedyna duża sieć która ma zwroty przy zakupie w sklepie "murowanym" to MediaMarkt
Co do awaryjności temat był przerabiane wielokrotnie i konkluzja jest taka ze nie ma obecnie sprzętów które zagwarantują długie i bezproblemowe użytkowanie. A patrzenie tylko i wyłącznie na statystyki jest tylko zaciemnianiem tematu.Ale nawet jeśli w nie wierzyć to wypadało by podać jaki odsetek sprzętu danego producenta się psuje a nie tylko ze najwięcej tv firmy X trafia do serwisu bo to jest jawne nadużycie
Tak rozpatrując temat to jedne z najmniej awaryjnych są Funai.Bang&Olsen i inne których roczna produkcja jest na poziomie tygodniowej potentatów rynku
Rozumiem ze kładziesz głowę pod topór i gwarantujesz że kupując cx700 telewizor zapewni więcej niż 2 lata bezawaryjne pracy? W takim razie albo mało szanujesz swoją głowę albo powielasz stereotypy (tylko proszę nie wklejam linka do YT i tajemnic korporacji bo to juz jest nudne)

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Do tego co napisałeś :
- Sharp 60UQ10
- Panasonic 60 AS650
- Hitachi 65HZC 663
- Philips 55PUs7100
Thomson 55UA9806 -jedyny z Quantum Dot

Do góry