Portable ID automatic od Sony :)

Banzai

New member
Przyzwyczaiłem się do manualnego dodawania pucharków, a tutaj ta metoda występuje. Poza tym bardziej podoba mi się przedstawianie ostatnich zdobytych trofeów, niż gry w jakich je zdobyliśmy.
Kolorystycznie też jest inny niż ten z playstation.com, co miało także znaczenie, wyróżniam się :grin:

mataman

New member
Bez reklam
Masta_J napisał:
Gamecard to tylko dla xboxa?

Tak. playfire i sony mogliby sie od nich uczyć. Full automat nic nie musze aktualizowac w konsoli czy na stronie. Do tego klikasz na mój gamer card i widzisz w co grałem ile mam gamescoru itd.

dienekes' shade

New member
Ojej, no to teraz mataman to podłapie i jego post będzie zajmował całą stronę :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Mnie ta pogoń za pucharami już dawno się przejadła, ale sygnaturkę zawsze można odpicować :D Sprawdzę ten temat.

Pozdrawiam :)

Masta_J

Active member
Bez reklam
Banzai napisał:
Coś nowego http://ps3trophycard.com

Pełna automatyczna aktualizacja, różne rodzaje skórek.(...)
Automatyczna dwa razy w tygodniu po założeniu konta na MMOS.

Aktualizacja kilka razy w ciągu dnia jeszcze nie jest gotowa i będzie płatnym serwisem.

No ale chyba autoupdate chociaż dwa razy w tygodniu to lepszy update niż manualny :rolleyes:

Pozdrawiam,

dienekes' shade

New member
Próbowałem założyć konto na MMOS, ale spełzło na niczym - serwis nie ogarnia poczty założonej na tlenie :rolleyes: a nie zależy mi na tym na tyle, by zakładać kolejne konto :D

cyber78

Member
Bez reklam
abukuba napisał:
gram cały czas w uncharted i gta 4 ale nadal nie ma obrazków
co do trophies to moze dlatego mi nie nalicza bo nie scianałem patcha jakiegos??albo w że nie mam neta na satłe tylko razj jets a raz nie??moz esie musze zalogować na ps3 w psn??pomocy!!
W Uncharted pucharki dochodzą z patchem , ale uwaga, po ściągnięciu trzeba zacząć grę od początku żeby zaliczało.

yasiekt

New member
dienekes' shade napisał:
Próbowałem założyć konto na MMOS, ale spełzło na niczym - serwis nie ogarnia poczty założonej na tlenie :rolleyes: a nie zależy mi na tym na tyle, by zakładać kolejne konto :D

Ja też mam pocztę na tlenie i założyło się ale musiałem trochę poczekać aż przyjdzie mail z aktywacją, cierpliwości :)

dienekes' shade

New member
Masta_J napisał:
Mi na tlenie doszło błyskiem.
Tlen najlepsza poczta :eek:k:

Pozdrawiam,
Jestem tego samego zdania, ale podczas rejestracji otrzymałem komunikat w stylu "mail provider not supported", po czym otrzymałem maila o założeniu konta :hmm: Heh, tak czy owak, zupełnie bezużyteczny ficzer.

No i ten "autoupdate", kolejny żart. Już powinienem być w pierwszej setce, a tu wciąż 107 pozycja, hehe. EDIT: Nawet gorzej, bo spadłem na 120, choć gamecard milczy i w tym przedmiocie.

Ciągle brakuje rozwiązania, które zapewnia MS :rolleyes:

Ostatnia edycja:

mataman

New member
Bez reklam
Od wczoraj nie moge zaktualizować karty, też tak macie???
Pokazuje mi sie takie coś "Żądana strona jest niedostępna. Aby kontynuować przeglądanie strony playstation.com, możesz spróbować wrócić na stronę główną lub skorzystać z wyszukiwania" Arrgggghhhhhh

Do góry