Portable ID automatic od Sony :)

Carty

New member
Wygląda to całkiem sympatycznie, jednak dziwi mnie dość mocno że lista ulubionych gier jest ograniczona do chyba kilkunastu tytułów. Nawet nie wszystkie gry Sony są na niej uwzględnione. Mam nadzieję że to szybko poprawią, bo to nawet 5 minut roboty nie jest.

Masta_J

Active member
Bez reklam
Spoko, ja też wielu nie mam bo nie dla nich gram :)

Pokaż bo jestem ciekawy jak wyglądają same zera :D

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:

beamer

Banned
Strona europejska PS3 fajnie teraz wygląda po zalogowaniu się na swoje konto PSN. Podoba mi się nowa szata. Super!

dienekes' shade

New member
Nie jest źle, choć przyzwyczaiłem się do tego z playfire.com ;) Oj, nudno teraz będzie na tym forum, hehe :p. Post w post (niemal) identyczne sygnatury :D

drosophilia

Active member
Bez reklam
aluchajcie, jest mozliwosc skopiowania swoich trofeow z konta USa na konto EU (PL)? Nie moge sie zalogowoac rowniez na www.killzone.com, gdyz za cholere nie pamietam jakich uzylem hasel przy zakladaniu kont. Niby system przypomina haslo poprzez zadanie kontrolnego pytania, ale i tak nie pamietam co wowczas napisalem. Jest jakas mozliwosc obejscia tego?

Banzai

New member
Nie ma możliwości przenoszenia trofeów z konta na konto.

Zliczanie procentowe trofeów danej gry, mija się w niektórych przypadkach z tym co jest na PSN.
Przypuszczam, że na playstation.com oblicza nam procent uzyskanych trofeów bez podziału na uzyskane puchary (brąz,srebro,złoto).
Przykład - Killzone 2
playstation.com - 83%
PSN - 60%

Do góry