Ogarnąłem to jakoś,ale przestawiałem w FEN chyba wszystko i co ciekawe,teraz na "nieograniczony" GUI chodzi płynniej,jednak nie daję sobie uciąć głowy,że nie wyłączyłem którejś opcjichciałem podkręcić wyszukiwania w EN i teraz nic nie znajduje
A gdzie to można wykopać taki zabytek jak kodi 17? Masz jakiś link? Coś potestujeWięc tak u mnie tylko wersja 17 ma true hd itd każda wyższa nie ma tej opcji.
Ale Kodi nie wypuszcza do amplitunera true hd inny program video podaje true hd i atmos...
U mnie brak tej opcji w KOdi 17 miałem true hd i dtsMa
Więc tak u mnie tylko wersja 17 ma true hd itd każda wyższa nie ma tej opcji.
Ale Kodi nie wypuszcza do amplitunera true hd inny program video podaje true hd i atmos...
Wróciłem do wersji Nexus, kodi 17 wywalał mi wideo.
Odtwarzacz Himedia Q10pro..
Takie mam ustawienia View attachment 24620
Nie ..sorki dopiero raczkuje w kodi możesz podać sie go instaluje?Zainstalowałes wrapper ?
Himedia Q10 PRO audio passtrough via hdmi (dtshd MA,dolby true hd audio...)
Himedia Q10 PRO audio passtrough via hdmi (dtshd MA,dolby true hd audio...)www.futeko.com
Widzę,że sporo mniej tam opcji,ale krąży opinia,że proste jest najlepsze i wstawki EN odpalają mi się teraz szybciej,gdzie na zwykłym FEN,często mogły nie zatrybić nawet na retry x5Nowa wersja FEN czyli FEN Light jest już dostępna w repo testowym Tikipeter , jesli ktoś chce być alpha testerem tu link do tego repo:
repository.tikipeter.test-1.0.3.zip
drive.google.com
Instaluje się, działa, sprawdzałem, nie ładowałem jeszcze na Nvidię , ma to byc wersja odchudzona, jednak pozostały extrasy , nie ma opcji automatycznego pobierania napisów ,co oczywiscie mozna obejść w inny sposób.
Wiesz,czy da się to w ogóle odpalić na Kodi ?Klikam ten zielony przycisk Code,download zip,ale Kodi nie pasuje struktura
GitHub - lethak/LTKDIFMU-userscript: No more Audio and Visual ads. Allows AFK, Allows AdBlock, on all radios from AudioAddict including www.di.fm and more.
No more Audio and Visual ads. Allows AFK, Allows AdBlock, on all radios from AudioAddict including www.di.fm and more. - lethak/LTKDIFMU-userscriptgithub.com
Widzę,że sporo mniej tam opcji
U mnie się nie dało.Wiesz,czy da się to w ogóle odpalić na Kodi ?
Nie wiem,czy dla Armaniga,bo nie widzę tam opcji Fen Light Settings/Metadata/Enable Extra Art,chociaż na Titan Bingie Mod i tak się kręci płytaNiezbędne pozostały