Zamiast stada pilotów polecam logitech harmony
od trzech lat używam,a oryginalne się kurzą.
Zamiast stada pilotów polecam logitech harmony
Przeglądam ostatnie strony forum, ale nie mogę znaleść sprzętu pod moje wymagania - może zbyt wygórowane, albo szukam w złym miejscu? Potrzebuje TV Box do odtwarzania filmów FullHD - najlepiej po LAN. Możlwość podpięcia dysku (2,5" - ewentualnie 3,5" w zewnętrznej obudowie lub tak jak Q10 ). Możliwość korzystania z YouTube, obsługa klawiatury + myszki bezprzewodowej. możliwość dorzucenia do tego Tunera TV?
najnowsza sigma to jest w dune 4K SMP8758ja polecam Popcorn VTEN referencja obraz chyba nie dopobicia , zbudowany w oparciu o high - endowy procesory sigmy najnowszy i najszybszy
nowy57 sugerując się Twoim wpisem że A400 obsłuży 4K do 30fps już go prawie kupiłem ale okazuje się że A400 nie gra z hevc 265 i w życiu nie odtworzy 4K wiec proszę abyś się do tego odniósł i napisał gdzie widziałeś A400 który gra 4K?tak obsluzy 4K
tyle ze max 30fps i z mniejsza paleta kolorów
60fps bedzie przy hdmi 2.0
A400 to sprzet sprzed kilku dobrych lat (rozdziałka FHD)nowy57 sugerując się Twoim wpisem że A400 obsłuży 4K do 30fps już go prawie kupiłem ale okazuje się że A400 nie gra z hevc 265 i w życiu nie odtworzy 4K wiec proszę abyś się do tego odniósł i napisał gdzie widziałeś A400 który gra 4K?
dawno bym to zrobił tylko vten nie ma wyjscia stereo chinch (a400 ma) i to vten dla mnie dyskwalifikuje. Nie rozumiem firmy - ile podrozał by vten gdyby takie wyjscia dali - 40-50 zeta? A przecież wiadomo ze bardzo wielu ludzi uzywa tego nie tylko do filmów ale i do muzy, tzn rozumiem ich najlepiej jakbyśmy pokupili po dwa - vten do filmów i a410 do muzyjgx kup vten , i nei sluchaj nowego57 bo to smieszny kolo
dawno bym to zrobił tylko vten nie ma wyjscia stereo chinch (a400 ma) i to vten dla mnie dyskwalifikuje. Nie rozumiem firmy - ile podrozał by vten gdyby takie wyjscia dali - 40-50 zeta? A przecież wiadomo ze bardzo wielu ludzi uzywa tego nie tylko do filmów ale i do muzy, tzn rozumiem ich najlepiej jakbyśmy pokupili po dwa - vten do filmów i a410 do muzy