Witam, czy takie urzadzenie w ogóle istnieje na rynku.
jak oceniasz jakość obrazu tego samego filmu /jakiś mkv/ puszczanego na Twoim Sidewinder 3, w porównaniu do twoich odtwarzaczy bluray Samsunga ?
Dlatego chciałbym kupić odtwarzacz BR i czy musi być to 3D? Filmy będę oglądał tylko podłączajac dysk a nie z plyty.
Witajcie,
Wpadłem na pomysł kupienia najtańszego tabletu z HDMI. Przykładowo : Lark FreeMe 70.6.
jestem szczęśliwym posiadaczem Himedia HD600b od prawie dwóch lat, decyzję o zakupie podjąłem m.in. 'pod wpływem' wpisów Kirka50
Noszę się z zamiarem kupienia jakiegoś sprzętu grającego pod kolekcję FLAC granych z Himedia.. co do odtwarzacza to wszystko ok, funkcjonalnie mi odpowiada - jedyne czego obecnie mi brakuje to możliwość sterowania player'em bez włączania TV, co prawda jest wyświetlacz, ale to tylko taka prowizorka, np. gdyby dało się nim sterować z telefonu, słyszeliście może o takim rozwiązaniu do tego modelu? ew. co możecie polecić dostępnego na rynku podobnego funkcjonalnością do HD600b + sterowanie telefonem???
pzdr
Panowie poszukuję odtwarzacz multimedialny HD Chodzi mi po głowie min. Mede8er MED600X3D , Egreay R6S
Myślałem również nad Fergusonami Ariva 200a, czy 210
Pozdrawiam
z tego co widzę po screenach dokładnie o to mi chodzi co jest dostępne dla aplikacji Xtreamer'a - w takim razie pytanie, na jakiego Xtreamer'a mogę zamienić HD600b żeby mieć to samo w funkcjonalnościach?
Obydwa powinny spełnić Twoje wymagania, choć Mede8era osobiście nie testowałem.
200A nigdy! 210 to już staruszek, jeżeli już to Ariva310, choć to SoC 1185DD.
Zdecydowanie trzeba coś na 1186, osobiście z zadowoleniem używam Xtreamera Sidewindera 3, mogę też polecić HiMedia z serii HD900/910.