trzeba określić co potrzebujesz mi nie potrzebne mov więc postawiłem na wygląd, ale od niedawna żaden z nich nie jest dla mnie dobry bo nie przepuszczają DTS HD ani DD truHD więc muszę się rozejrzeć za czymś lepszym
zobaczyłem tego egraeata i.. mam dylemat, inny przedziałcenowy ale i inna zabawka już... Musze sie zastanowić i pomysleć o wyborze... ale co do stwierdzenia że w tej cenie nie ma nic lepszego to mam odmienne zdanie, na HD Spot jest wybór i w tej cenie jest spory wybór. Nie biorę pod uwagę 3D bo to mnie nie kręci. Natomiast reszta możliwości jest godna uwagi. Hmm.. muszę obliczyć chyba dokładnie zdolność finansową i dokonać wyboru...Teraz mysle o egreat r6s. W tej cenie nie ma nic lepszego.
trzeba określić co potrzebujesz mi nie potrzebne mov więc postawiłem na wygląd, ale od niedawna żaden z nich nie jest dla mnie dobry bo nie przepuszczają DTS HD ani DD truHD więc muszę się rozejrzeć za czymś lepszym
Nom dziwne, jeszcze jedna ciekawostka to taka że Asus przepuszcza Dolby TRUE HDdziwne że te same bebechy co philips i asus cena znacznie niższa i by taki dzwięk przepuszczał aż muszę poszperać hehe
Lol...to ja juz chyba odpuszcze 3D i pojde w ta Wiwe. MNie zalezy tylko na dzwieku HD. Czyzby Asus i Philips blokowal to programowo???