Popcorn Hour A-200

jgx

New member
Bez reklam
Witam
zmieniłem ampli na model z dekoderami HD no ale Wd TvLive którego używałem nie ma dts hdma więc kupiłem używanego a200 w obudowie pasywnej (jedzie do mnie, ma być jutro). Ma podobno wgrane najnowszy soft od a200 ale ja chciałbym wypróbować soft od c200 - wiem ze późniejsze niż z maja 2010 powodują że nie widać wewn. HDD ale ja nie chce używać wewnętrznego a tylko po LANie tak jak WD. W związku z ty mam pytania:
1 - czy moge bezpiecznie wrzucić najnowsze FW od c200
2 - czy wtedy oprócz tego że nie będe mógł używać wewn. HDD będzie wszystko działać jak w c200 bez wewn HDD?
3 - czy w każdej chwili będe mógł bez problemu wrócić do oryginalnego FW z a200? (jeśli tak czy mógłby ktoś opisać procedurę krok po kroku?)
z góry dzięki i pozdro 4all

Ostatnia edycja:

ziomek00

New member
Witam,

Mam problem z odtwarzaniem filmów w Formacie *.mkv na telewizorach samsung przez DLNA, aczkolwiek filmy w Formacie *.avi odtwarza poprawnie. Jako serwer NAS podłączyłem Popcorn Hour A-200.

Posiadam następujące modele TV UE32EH5300, UE40C6000.
Na TV UE32EH5300 wyskakuje komunikat: Wybrany plik nie jest obecnie odsługiwany.
Na TV UE40C6000 wyskakuje komunikat: Plik jest nie dostępny.

Ostatnia edycja:

jgx

New member
Bez reklam
Witam,

Mam problem z PH A-200 posiadam na dysku filmy MKV i nie chce mi zaden TV samsunga z PC łącznie po DLNA odtwarzać, avi odtwarzać poprawnie a MKV nie chce wyświetla komunikat nie poprawny format. FW najnowsze w czym tkwi problem?
ty nauczyć sie pisac po polska o co ci chodzić i dokładnie napisać w czym problem a wtedy my ci pomóc
pozdrawaim

bartasxx

New member
Panowie posiadam POPCORNA C200 i ostatno zmienili mi LIVEBOXA 1 NA LIVEBOXA 3 i nie mogę sobie poradzić z ustawieniami sieci Pomozecie?

jordan

New member
Witam pisze w takiej sprawie mam juz dluugo tego a200 pewnie niedlugo przyjdzie czas na wymiane ale... ostatni czas jak wrzucalem torrenta to mi sie wieszal po parunastu minutach nie wiem czy nie ogarnia lacza 100Mb/100Mb ale moze sie przez to zapycha jest polaczony po kablu to poczytalem i zrobilem mu recovery potem drabinka po softach aby miec juz najnowszego

teraz probuje sie podpiac NMT CSI i tak niby sie polaczt ale nie moge nic mu wrzucic bo wyskakuje blad

w zalaczniku plik i error.csv jak ktos moze mi pomoc bede wdzieczny

nie chce robic formata bo pewnie by to zadzialalo.

Attachments

• popcorn.jpg
    popcorn.jpg
    60 KB · Wyś: 92
  • ErrorLog.txt
    17,4 KB · Wyś: 301
Ostatnia edycja:

blade100

New member
korzystacie moze z aplikacji AccuWeather.com? bo mi ja tak scina, że masakra ;)

mam tez pytanie czy jest na smart tv aplikacja ze strony CDA? jak wogole i czy mozna dodac aplikacje do menu samsung apps?

Ostatnia edycja:
Do góry