*angeliczka*
New member
Witajcie
Jestem tu nowa i nie wiem czy w dobrym miejscu pisze.
Chciala bym sie dowiedzieć z racji tego ,ze kupuje wierze i upatrzyłam sobie jedna a nie wiem czy jest dobra chciała bym byście mi pomogli o to ona
Philips MCD728
Czytam opinie rożnych użytkowników i mówią rożnie Mowia negatywnie jak i pozytywnie Wiadomo ze kazdy jest inny i co innego oczekuje od sprzetu ( nie ktorzy cenia sobie duzo a pozniej sie rozczarowuja)To, ze nie czyta polskich napisow z divxa to mam sposob by czytaly
to ta wade mozna odrzucic. Chciała bym o naprawde szczere opienie. Dodam jeszcze ,ze nie jestem dj-ka wiec nie potrzebuje nie wiem jakiego sprzetu, Chce taki by ładny i czysty byl dzwiek w miare głosny tak by ogladanie filmow i sluchanie muzy bylo przyjemnoscia Za pomoc dziejuje
Pozddrawiam Angela
Jestem tu nowa i nie wiem czy w dobrym miejscu pisze.
Chciala bym sie dowiedzieć z racji tego ,ze kupuje wierze i upatrzyłam sobie jedna a nie wiem czy jest dobra chciała bym byście mi pomogli o to ona
Philips MCD728
Czytam opinie rożnych użytkowników i mówią rożnie Mowia negatywnie jak i pozytywnie Wiadomo ze kazdy jest inny i co innego oczekuje od sprzetu ( nie ktorzy cenia sobie duzo a pozniej sie rozczarowuja)To, ze nie czyta polskich napisow z divxa to mam sposob by czytaly
Pozddrawiam Angela