pomozcie- Angela

*angeliczka*

New member
Witajcie

Jestem tu nowa i nie wiem czy w dobrym miejscu pisze.
Chciala bym sie dowiedzieć z racji tego ,ze kupuje wierze i upatrzyłam sobie jedna a nie wiem czy jest dobra chciała bym byście mi pomogli o to ona
Philips MCD728

Czytam opinie rożnych użytkowników i mówią rożnie Mowia negatywnie jak i pozytywnie Wiadomo ze kazdy jest inny i co innego oczekuje od sprzetu ( nie ktorzy cenia sobie duzo a pozniej sie rozczarowuja)To, ze nie czyta polskich napisow z divxa to mam sposob by czytaly:)to ta wade mozna odrzucic. Chciała bym o naprawde szczere opienie. Dodam jeszcze ,ze nie jestem dj-ka wiec nie potrzebuje nie wiem jakiego sprzetu, Chce taki by ładny i czysty byl dzwiek w miare głosny tak by ogladanie filmow i sluchanie muzy bylo przyjemnoscia Za pomoc dziejuje
Pozddrawiam Angela

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
philips_mcd728_2.jpg

podaj jaka wielkość pokoju ?
jakiej muzyki słuchasz ?
I czy głośno słuchasz?

*angeliczka*

New member
około 13 m ja mam mały pokoik a jakiej muzy tozne d'n'b ,techno' reegation, CHodzi o to czy jest wart ten sperzet tej ceny najlepiej chciala bym by wypowiedzieli sie ci co maja to:) 400W mysle ze to duzo jak dla mnie i moim potrzeb

Ostatnia edycja:

mebo

New member
pomozcie- Angela Odpowiedz na ten wątek

kupiłem kiedyś model mcd708 rodzicom pod choinke, bo ładnie wygladala i miala dvd, ale powiem tyle ze poza wyglądem to nie ma nic ciekawego ot sprzecik ładnie wyglądajacy na półce ,...plastikowe swiecidelko za kupe kasy.
chcesz dobrą wieże kup Yamaha PianoCraft a nie pożałujesz , do audio E410 ,
a z mozliwoscia odtwarzania DVD- E810,dodatkowo ma wyjscie na aktywny subwoofer , sa tez jedno segmentowe np E730, Yamaszka poradzi sobie z kazdym rodzajem muzyki. kiedyś siostrze sprawiłem E200, która dostała nagrodę EISA i gra do dziś pięknie i czysto. sam w sypialni używam e700 (to poprzednie modele) .
A brat ma E810 jak główny system w mieszkanku 72 m i daje się ostro sąsiadom we znaki :) jak będziesz kupować daj znać to Ci rabaty lub Gratisy załatwię w sklepie gdzie sam kupowałem . nie płacą mi za reklamę to nazwy nie podam:) jak ktoś chce to na maila podam

Do góry