Pomocy, jaki tv wybrać

Karpaj

New member
Bez reklam
Jedynymi 100hz telewizorami na rynku są h6400 i h6200 oraz LG LB650, z czego względnie nową matrycę ma tylko ten LG - matryce samsunga są produkcji z 2011roku. Matryca lg co prawda jest z Q1 2014, ale jest bardzo przeciętna, no i sam w sobie ten model ma sporo problemów.

mafia35

New member
Bez reklam
Jedynymi 100hz telewizorami na rynku są h6400 i h6200 oraz LG LB650, z czego względnie nową matrycę ma tylko ten LG - matryce samsunga są produkcji z 2011roku. Matryca lg co prawda jest z Q1 2014, ale jest bardzo przeciętna, no i sam w sobie ten model ma sporo problemów.

Bzdury gadasz Karpaj. W serii H są nowe matryce 120hz i nie mają nic wspólnego z matrycami z zeszłego roku, a co dopiero z 2011r.

Wysłane z Galaxy S5 za pomocą Tapatalk

mafia35

New member
Bez reklam
... tylko tamte były 100hz, a w serii H mają 120hz i inne oznaczenia. Tak samo serii H7.

Wysłane z Galaxy S5 za pomocą Tapatalk

Konteczko

New member
Nie wiem czy wiesz ale twoje posty sa niewidoczne. Trzeba wejsc na twoj profil aby je przeczytac. Przynajmniej ja tak mam. Moze dlatego ze piszesz z telefonu ?
W takim razie czyja wersja odnoscie matryc jest prawdziwa ?
Moze macie jeszcze tego typu ciekawe informacje odnosnie as640 ? Bo nad tym tv tez sie zastanawiam.

Bero10

New member
Wiec tak; po zmianie ustawień na własne jest bardzo dobrze.
Ps4 na trybie gra jest okej ;) niestety nie mam okularów 3 d żeby sprawdzić jak się prezentuje. Funkcje smart jak to w samsung ;) na wysokim poziomie.

Konteczko

New member
A skad wiadomo ze akurat te matryce z linkow sa wkladane do seri h6400 ? Sam juz nie wiem co o tym myslec. Jedno jest pewne. Producenci pogrywaja sobie jak zawsze z ludzmi.

Do góry