pomoc w wyborze tv

syldorf

New member
Witam,
jestem nowym uzytkownikiem forum i prosze o pomoc w wyborze telewizora.
Szukam tv do salonu w wielkosci 40m2 , odleglosc od ekranu 4,5m , tv bedzie w zaciemnionym miejscu,
nie zalezy mi na 3d ani na rozdzieczosci 4k, chcialbym duzy tv od 60 do 65 cali , zalezy mi jedynie aby tv posiadal wi fi i mozliwosc odtwarzania i nagrywania na usb. Obecnie mam 48 calowa plazme panasonica z 2012 roku i jestem zadowolony ale po przeprowadzce tv jest poprostu za maly.....
Prosze o pomoc w wyborze tv do 6000 tys zl. zdaje sobie sprawe ze ta kwota moze byc za mala ale na chwile obecna ciezko cos wyskrobac wiecej :|
zapomnialem dodac tv bedzie uzywane rowniez do gier , sygnal z dekodera hd , dzwiek z kina dmowego
dziekuje i pozdrawiam

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Kiedyś był duży, ale po latach jak przystało - skurczył się....
Do tego co napisałeś :
Philips 65PFFS7559 z potrójnym ambilghtem i subwooferem bezprzewodowym gratis.
Sony 65 W855 z Androidem
Jak będziesz niebieski masz specjalną ofertę.

syldorf

New member
dzieki za zainteresowanie, fajne tv ale kurcze sa w granicach 7 tys a ja i tak nadciagam budzet planujac wydatek do 6 tys...
chyba ze jakas specjalna oferta:)

kolmar

New member
Mam ten sam problem. Szukam TV 60 - 65" może być bez 4k i 3D. Budżet to ok 8000 - 8500. Poza oferowanymi powyżej co jeszcze by się dobrego znalazło?
Obecnie użytkuję ciut już za małą plazmę PANASONIC TX-P50VT30E i jestem bardzo zadowolony choć z lekkim minusem.
Obraz fantastyczny ale w pokoju latem nie da się wyrobić....tak grzeje i to ten minus :)
Wiec nowy TV nie może się grzać....nie wiem czy to tylko domena plazm ale wolałem to napisać.
A i dobrze żeby miał przyzwoite kąty patrzenia bo oglądam właściwie z każdego miejsca w pokoju nie tylko centralnie.
A plazmę kupiłem uważnie śledząc właśnie Wasze forum :)

chmielpiwny

New member
Witam,

ja również będę się przymierzał do zakupu nowego tv (w starym - Samsung - bodajże matryca siada - pojawił się przyciemniony pas na całą szerokość ekranu u dołu).

Mój budżet to ok 4000 (max 5000 jeśli znalazłaby się jakaś bardzo porządna oferta).

Salon o. 25m^2, telewizor oglądany z odległości ok. 3-3.5m.

Telewizor głównie używany do oglądania tv kablowej oraz grania na PS4. Czasami również oglądania filmów w jakości HD.

Fajnie by było gdyby miał 3D (obecny posiada i sporadycznie takie filmy zdarza mi się oglądać).

Czy moglibyście polecić jakieś modele?

Do góry