Pomoc w wyborze TV , Full HD czy HD Ready , jaka marka , jaki model?

FreakaZ

New member
Witam , mam maksymalnie 2500zł na kupno nowego TV i mam spory dylemat. Jaka marka , jaki model , Full HD czy HD Ready? Pod TV będzie podpięty dekoder cyfry oraz konsola XBOX 360 i to właśnie konsola jest głównym powodem dla którego chce zmienić telewizor. Będzie on stał w pokoju 12m kwadratowych więc raczej nie będę na niego patrzał ze zbyt dużej odległości. Teraz moja wielka prośba pomóżcie coś wybrać , jeśli chodzi o przekątną to najchętniej widział bym 37" , ale może się mylę , jeśli tak to mnie poprawcie. Z góry wielkie dzięki

sweetpee

New member
Hd ready daje wystarczająco dobry obraz żebyś też się cieszył nowym sprzętem, ale jeśli konsola jest głównym powodem (i 37") może popatrz na 37LG7000 - full hd, 5msec, 100Hz - cena trochę ponad budżet, ale na oczach nie warto oszczędzać - bardzo dobre opinie w różnych źródłach.

FreakaZ

New member
no coś się ruszyło wreszcie :) dzięki za pomoc jednak szukam czegoś nie przekraczającego 2500zl. tak jak pisalem telewizor bedzie glownie pod xboxa 360 , podpiety bedzie tez dekoder cyfry , odległość od ekranu będzie około 2 metry więc chyba 37" to dobry wybór. Czekam na dalsze propozycje , z góry dzięki

FreakaZ

New member
a co sądzicie o tym telewizorku Samsung LE37A656? wydaję się być idealny tylko jedynym problemem jest cena czyli około 2700zl :/

Do góry