Pomoc w wyborze LCD 82-85 cali

paradise_lost

New member
Część wszystkim. Poszukuje dla siebie tv, wielkość 82-85 cali, najlepiej matryca VA. Odległość ok 3.5m, na wprost, jak będzie za jasno w salonie, opuszczam rolety zewnętrzne i mam noc😉 co do oglądania, to różnie, Netflix, coś z PS4. W tej chwili posiadam jakiegoś starego Samsunga 52 cale, ma kilkanaście lat i nie chce się zepsuć 😉 pisałem już do @kiki , ale za dużo tego wszystkiego żeby wybrać. Dzisiaj akurat byłem w ME i Euro, jakieś promocje były na Sony od 85x85k i Samsunga qe85q80a bat. Samsung 9199, Sony 7399 w promocji. Moja prośba o jakieś podpowiedzi, kwota to myślę ok 8k. Z góry dziękuję 😉

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nic się nie zmieniło - najlepszy jest w tej klasie TCL 85C735 z pełnym wyposażeniem.
Mieścisz się w klasie z pakietem dodatkowych gratisów o wartości 500 zł .
Dostał nagrodę Eisa.

paradise_lost

New member
Myślałem do 8k. Oglądałem tego 85x85 i Samsunga, sprzedawca polecał bardziej Samsunga, że jaśniejszy i w ogóle 😉 ale i droższy o 1700pln. A ceny w Sony i Samsungu to przepaść w porównaniu z np. Euro czy ME. Ubezpieczenie na 5 lat, to kolejny wydatek ok 1500pln. Tego Sony się boję z racji tych wypadków z kurzem, owadami oto, ale cena kusi 🤣

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
To zdecydowanie wybrałbym TCL 85C735 dla członków forum za 7999 zł
I to z pełnym pakietem gratisów o wartości 700 zł.

Do góry