pomoc potrzebna na juz

tomek78

New member
Witam.. Chće kupić plazme ale niewiem jaka jest najlepsza. Nie chodzi mi o kase tylko o to zeby byla dobra.. Ogladam tv z odległości 3 m.. Interesuje mnie(chyba ;) ) taki zeby miał 37 cali. Bardzo ptrzepraszam jeśli dubluje tematy, ale z braku czasu i doświadczenia wole napisac swój post. Po odpowiedziach postaram sie go usunac. Prosze o pomoc.

robert1v

New member
plazma

nie ma najleprzej
po 1
ile kasy masz do wydania (10, 20 czy 50tyś zł) to podstawowe pytanie
po 2
z czego sygnał będzie przetwarzany (polsat, cyfra, n-box, dvd, wszystko?), rzutnik ? amplituner?
:confused:

jarwisz

New member
Bez reklam
jezeli kasa nie gra roli to "najlepszą" plazmą na świecie jest Pioneer PDP5000EX
ale Tobie proponuję Pioneer PDP-435XDE
jest tylko jedno ale
ale sa to większe ekrany niz 37" - przy 3 metrach może być i 43"

pozd

kamil

New member
Myslę, że jak wydasz 5500 tys. na Panasonic 37PV60 to będziesz zadowolony. Pozostała kwotę możesz przeznaczyć np. na futro dla żony, albo kupic pare akcji Lentexu :)

TolBoy

Member
Posiadając TV 42 cale, stwierdzam w myślach patrząc na TV (znajomych) mniejszej wielkości > jak można na coś takiego patrzeć ???
Całe życie posiadałem odbiornik TV 21 cali a teraz sobie nie wyobrażam filmu w takiej skali. Wiadomo wszystko jest kwestią przyzwyczajenia ale polecam TV 42.

Smartek

New member
TolBoy - mam identyczne odczucia po miesiacu uzywania mojej plazmy, hehehe. Wszystkie TV wydaja sie malutkie i takie jakies.. 'skrzynkowate' ;-).

kojot

New member
WITAM
potwierdzam 42 cale to nie jest wcale duzo jak na 3 metry teraz po kilku miesiacach ogladania nie wyobrazam sobie mniejszego ekranu , mozesz smialo kupic panasonica 42pv60 jak lubisz cos z gornej polki to pioneer ale tam sie wypalaja znaczki a w panasie nie i duzo ludzi z forum potwierdza ze obraz w tych tv jest taki sam

Do góry