Jest do 40ZF355 w pliku VX1A00083400_ZF355D_East Euro.pdf, myślę że poza wymiarami różnicy zbyt dużej nie ma.
Do 42WLG66P rzeczywiście nie ma.
Troche mają bałagan na tej stronie. Czasem instrukcje do 32" pojawiają się w 46". W ogóle strony Toshiby pozostawiają wiele do życzenia.
No tak, do kupowanych w Polsce to może i są instrukcje po polsku (powinny być zgodnie z polskim prawem). Tylko, że ja kupowałem go w Niemczech (duża różnica w cenie w momencie zakupu) i nie ma instrukcji pl
A ile ta "odpłatność" za taką instrukcję by wyniosła?
Pewnie tak ale prawo prawem. Ja instrukcji w jęzuku polskim nie dostałem. Tv kupuony w sklepie stacjonarnym , wszystkie papiery w innych językach europejskich. Jest tylko polska karta gwarancyjna.
Powinny byc trzy identyczne książeczki-instrukcje. W jednej z nich jest m.in. po polsku. JEst to wspólna instrukcja dla serii ZF/XF.
Jeżeli nie dostałeś reklamuj w sklepie. Masz pełne prawo domagać sie polskiej instrukcji na towar zakupiony w Polsce. Inna sprawa że Twój LCD sprowadzany pewnie z Niemiec.
Bede musial isc do sklepu i upomniec sie o polska instrukcje. Czy tv jest z Niemiec, nie wiem?. Ale jest Made in Polnad i posiada polska karte gwarancyjna Toshiba.