POLSAT HD od piątku

gwidongwidon

New member
Bez reklam
Kiedy Kanaky Hd ?

kiedy w koncu bedzie wiecej kanalow HD cyfrowym polsacie / polsat hd , tvn hd , tvp hd itd..... / , bo bede zmuszony wziac N-ke ?????

POZDRO.

blejdd

New member
uuu kolego chyba nie do konca zdajesz sobie sprawe z tego ile kanalow hd jest w n-ce.... Otoz informuje Cie, ze rowniez w N-ce szalu nie ma. Musialbys wykupic wszystkie pakiety zeby miec te "10" kanalow hd a raczej upscal. Normalny uzytkownik jak np. JA posiadam 3 pakiety i kanaly w hd to: nsport (glownie upscal, ale mecze sa czasem w hd), discovery hd - bardzo fajny program, tvp hd, eurosport hd (nic ciekawego na nim nie leci), tvn hd - nie dziala mi od poczatku wykupienia n-ki. Zeby ten kanal dzialal trza miec mega dobry sygnal. I to byloby chyba na tyle. Nka szalu nie robi i rezygnuje z niej.

Nie cytujemy poprzednika!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

panorafix

Member
wcale nie trzeba mieć mega sygnału do tvn hd,wystarczy dostroić antenę,mi działało wszystko prócz tvn hd,telefon na infolinie i pani mówi leciutko anteną w prawo,nawet nie odkręcałem śrób tylko dokręciłem cybanty z prawej strony i tvn hd się znalazł.

gwidongwidon

New member
Bez reklam
.......

w takim razie DALEJ CZEKAC I ogladac CP w SD .........:confused:

a czy te kanaly hd na n sa stabilne? bo pisali na forum,ze glos przerywa. jak spisuje sie tvn hd , tvp hd ?

Ostatnia edycja:
Do góry