Polsat HD - Liga Mistrzów

Peek

New member
Bez reklam
Witam
Od paru dni szukam jakiś screenów z Ligi Mistrzów w HD na nowym kanale Polsat HD, czy jakość jest taka jak Pucharu ekstraklasy na Polsacie sport HD? (bo jeśli tak, to jest to słabe HD) czy tak dobra jak na nsporcie lub C+Sport? Mile widziane by były jakies screeny.

Z góry dzięki,
Pozdrawiam

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
A ja bym chciał cały mecz zobaczyć w HD na Polsacie.... Tak się chwalili, ale mecz ( wczoraj ) był tylko na Polsacie SD....:(

kiloan

New member
marciniozo napisał:
A ja bym chciał cały mecz zobaczyć w HD na Polsacie.... Tak się chwalili, ale mecz ( wczoraj ) był tylko na Polsacie SD....:(
Był na Polsacie HD. Obraz świetny (żyleta) ale co z tego jak co chwilę się przycina:(
CP to najgorsze dziadostwo, w które niestety się wpakowałem.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
kiloan mecz Realu z Milanem był na Polsacie Sport HD?
Kurcze to chyba od drugiej połowy ( bo już później nie sprawdzałem ), albo Masz inny Polsat Sport HD....:D????

juzeg76

Member
na PS HD nie bylo meczu LM ,za to wczoraj byla liga europejska ale jesli to ma byc jakosc HD to ja dzis ide do okulisty , straszna lipa . zobaczcie sobie Lige angielska lub włoska na C+SHD ...wyedy zobaczycie jak wyglada HD bo to co wczoraj zaoferowal pshd z liga europejska to jakas porazka ........

Ramzes765

New member
Bez reklam
Mecz Real-Milan byla na Polsacie SD i na Polsacie HD! Nie bylo na Polsat Sport HD tylko na zwyklym Polsat HD!!! Obraz bardzo dobry, porownywalny z NsportHD chociaz moze minimalnie mniejsze bitrate.
Co do ligi europejskiej to byl to tylko upscaling do HD wiec jakosc srednia - mecz byl na Polsat Sport HD.

kiloan

New member
marciniozo napisał:
kiloan mecz Realu z Milanem był na Polsacie Sport HD?
Kurcze to chyba od drugiej połowy ( bo już później nie sprawdzałem ), albo Masz inny Polsat Sport HD....:D????
A czy ja napisałem, ze był na Polsacie SportHD?
Napierw przeczytaj, potem pisz;)

skrabus.j

New member
mecze w polsacie

w czoraj zupełnie się pogubiłem od mnogości transmisji meczów pucharowych w piłce nożnej na stacji ,,POLSAT,,brawo.ciekawe jak długo to potrwa

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
kiloan spoko spoko, nie doczytałem....
Swoją drogą za dużo tych kombinacji mnożą programów, kombinują z tymi kanałami sportowymi.... Skoro jest kanał Polsat Sport HD, to chyba taki rarytas jak mecz LM takich drużyn tam się powinien znaleźć, ale pewnie w myśl starej zasady, że jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze - to tak czynią a abonent niech kupuje poszczególne kanały i płaci.... paranoja...

Ale w Polsacie to jeszcze nic, na głowę bije ich sieć kablowa Multimedia ( z której korzystam :D ) tutaj to dopiero są "kwiatki" cenowo ofertowe....

Peek

New member
Bez reklam
Chodzi tu o to, że Polsat ma prawa do pokazywania LM w HD w paśmie otwartym a Polsat Sport HD otwartym pasmem nie jest (chociaż Polsat HD i tak jest tylko w CP:( ).

Panowie czy byłaby możliwość wrzucenia screenów z Ligi Mistrzów na Polsacie HD?

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Czyli jak by nie patrzeć to i tak d...a z tyłu!
( czytaj my abonenci jak zwykle nabici w przysłowiową butelkę... trzeba by mieć kilka platform, kablówkę i płacić worek pieniędzy co miesiąc aby oglądać programy jakie by się chciało...)

Do góry