Polk Audio TSx550t

zzztom

New member
witam pierwszy odsluch za mna arcam a19
wiec scena pieknie ale za cholere nie ma bassu moge go miec 14 dni a potem sie okaze troszke jestem zawiedziony wrazenie jakby glosniki basowe nie dzialaly i bass szedl lekko ze srodka hmmm ale nie przekreslam slucham
pozdrawiam

zzztom

New member
drugi dzien odsluch wczoraj bylo spofity dzis jest apple music
jakos muziki 50 % lepsza wyrazisciej i pojawil sie bass more nie zabija ale jest zdecydowanie lepiej

zzztom

New member
dobry wieczór wiec tak dzis na odsluchu cambridge cxa80
od czego tu zaczac moze od basu
bas jest lepszy nie powala ale jest lepiej gora troszke gorzej ale scena i tu jest dupa sceny nie ma wogole moze ja jestem wybredny ale to gra tragicznie tanio plasko jestem zawiedziony te kolumny plus ten amp buuuuu tesknie za acarem tam scena powalala bylo WOW a ty no nie jutro bedzie cos nowego co jeszcze nie wiem czy isc w klase wyzej czy moze nizej pozdrawiam

zzztom

New member
Wiec dzis na odsłuchu audiolab 8300A rewelacja bass głębia scena wszystko naprawdę rewelacja to jest para która pokochała się od pierwszej nutki
To połączenie zostaje z nami pozdrawiam

zzztom

New member
A jednak pokorcilo no nie mógłbym spać gdybym nie spróbował szczególnie kiedy jest okazja
Arcam A29 jest już u mnie narazie za mną jedna godzina odsłuchu ale na pierwszy rzut jest dużo lepiej niż w A19 ale niewiele w porównaniu do audiolab A8300 audiolab lepiej radzi sobie z basen reszta bez zmian a jednak racam jest zdecydowanie droższy

Do góry